Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 8:37

Γιατί ο Ριζόπουλος στέλνει τον Νάτση στην Πρέβεζα;

Κίνηση ματ χαρακτηρίστηκε η κάθοδος του Μιχάλη Νάτση με τους Ορίζοντες Ηπείρου στην Πρέβεζα. Όπως είναι ευρέως γνωστό πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των Οριζόντων Ηπείρου που ανήκει στο στενό κύκλο του Σπύρου Ριζόπουλου. Ο Μιχάλης Νάτσης ήταν επικεφαλής της ομάδας με την ευθύνη για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και στους τέσσερις νομούς.

Η συγκεκριμένη αποστολή εκ των πραγμάτων στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και στους τέσσερις νομούς κυρίως όμως στην Πρέβεζα όπου υπήρξε ανανέωση του ψηφοδελτίου κατά 100%. Όπως υποδηλώνουν οι κινήσεις Ριζόπουλου η Πρέβεζα θα κρίνει τη μάχη του δεύτερου και η στρατηγική να στείλει εκεί το Νάτση ερμηνεύεται κάτω από συγκεκριμένες παραμέτρους. Σημαντικοί παράγοντες όπως η αδυναμία Καχριμάνη στην περιοχή λόγω έλλειψης έργου και ο εμφύλιος μεταξύ των υποψηφίων του.

Η απουσία Ζάψα από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεφόρτωμα του «βαριδίου» Τάκη Παππά από τους Ορίζοντες Ηπείρου με την ταυτόχρονη ανανέωση του ψηφοδελτίου αποτελούν πρώτες ευκαιρίες για τον Σπύρο Ριζόπουλο να «πάρει» την Πρέβεζα. Η κίνηση Ριζόπουλου «φωνάζει» με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι δεν συμπληρώνει απλά την κούρσα για την Περιφέρεια αλλά στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη!

Μιχάλης Νάτσης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας ”Ορίζοντες Ηπείρου”

Προηγούμενο Άρθρο

Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου: ”Ας ξεκινήσουμε μαζί με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα για την Πρέβεζα!”

Επόμενο Άρθρο

Ο γιατρός Χρήστος Γούσης υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη για την περιφέρεια Ηπείρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...