Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 16:24

Γιάννης Μπούρης: ”Το επιμελητήριο επικροτεί την προσπάθεια Καχριμάνη για σύνδεση της Πρέβεζας με Ιόνια Οδό” (video-pic)

Κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ο πρόεδρος Γιάννης Μπούρης έκανε ενημέρωση προς τα μέλη για το Open Mall και την ανάδειξη του αναδόχου.

Ο κ. Μπούρης ανέφερε αναλυτικά πολλά στοιχεία για το συγκεκριμένο έργο, που όπως είπε θα αλλάξει την εικόνα του ιστορικού κέντρου και θα είναι προς όφελος όλων των επιχειρήσεων, αλλά και των επισκεπτών.

Μάλιστα ο Γιάννης Μπούρης ανέφερε ότι το Επιμελητήριο συνεργάστηκε με μηχανικούς και οικονομολόγους της Πρέβεζας και αυτό δίνει άλλη βαρύτητα στο όλο έργο, ενώ και ο ανάδοχος του έργου που έγινε έπειτα από τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό, είναι και αυτός από την περιοχή της Φιλιππιάδας και μέλος του Επιμελητηρίου.

Το μέλος του Επιμελητηρίου κ. Έξαρχος έθεσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ορισμένα ζητήματα που αφορούν το νομό Πρέβεζας, ζητώντας από τον Γιάννη Μπούρη να ενημερωθεί για τις όποιες ενέργειες έχουν γίνει από πλευράς της διοίκησης.

Το ζήτημα της σύνδεσης με την Ιόνια Οδό, το λιμάνι Πρέβεζας αλλά και οι εργάτες γης ήταν τα τρία ζητήματα που έθεσε ο κ. Έξαρχος για να λάβει τις απαντήσεις από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μπούρη.

”Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια του περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη, ο οποίος ζήτησε από το αρμόδιο υπουργείο να αναλάβει η Περιφέρεια να ωριμάσει τις μελέτες του έργου. Ο αγαπητός Αλέκος Καχριμάνης είναι ένας ικανός άνθρωπος, ο οποίος θα καταφέρει να συνδέσει την περιοχή της Πρέβεζας με την Ιόνιο Οδό” είπε ο Γιάννης Μπούρης, για να συνεχίσει: ” Η περιφέρεια είναι δίπλα μας και θα καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο”.

Για το λιμάνι ο κ. Μπούρης εξέφρασε την προσωπική του άποψη, τονίζοντας ότι ”χθες” οι αρμόδιοι έπρεπε να καθορίσουν και να βρουν τις λύσεις για το λιμάνι της Πρέβεζας.

”Το λιμάνι δεν πρέπει να γίνει σημείο μικροπολιτικής” τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ενώ όπως κατέληξαν τα μέλη αποφάσισαν το ζήτημα αυτό να συζητηθεί μονοθεματικό σε επόμενη συνεδρίαση.

Για τους εργάτες γης, ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί δεκάδες επιχειρήσεις του νομού, ο Γιάννης Μπούρης, είπε ότι μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου συζήτησαν το θέμα και έπειτα από συνεργασία έστειλαν σχετικά έγγραφα στο αρμόδιο υπουργείο.

Δείτε το βίντεο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Θέσεις ΔΣ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. 21-23/11/2022

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Κ.Υ Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...