Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 14:01

Γιάννης Μπούρης: ”Αναβαθμίσαμε το Επιμελητήριο σε όλους τους τομείς” (βίντεο)

Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία όπως αυτά ανακοινώθηκαν κατά την διαμόρφωση του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου που συνεδρίασε την Τετάρτη το απόγευμα, με την αντιπολίτευση να απουσιάζει, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης μίλησε με αριθμούς.

Με ορθή διοίκηση και με σωστούς χειρισμούς το Επιμελητήριο Πρέβεζας έκανε πολλά και σημαντικά πράγματα, τα οποία βοηθούν όχι μόνο τη λειτουργία του, αλλά και όλους τους επαγγελματίες-μέλη του.

Το 2018 όταν ανέλαβε τα ινία της διοίκησης ο Γιάννης Μπούρης και τα μέλη της ομάδας του, το Επιμελητήριο είχε μόλις 4 άτομα προσωπικό, με τον αριθμό αυτόν σήμερα να βρίσκεται στους 7, σχεδόν διπλάσιους.Από το 2018 έως σήμερα το Επιμελητήριο στελεχώθηκε με μόνιμο προσωπικό, αναβαθμίστηκε ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός, όπως υπολογιστές και server, νέα ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση στην αίθουσα των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου, πολλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και όχι μόνο, με αποκορύφωμα την έκθεση που έγινε αρχές του Ιουλίου 2022.

”Περάσαμε δύσκολα χρόνια και λόγω της Πανδημίας, αλλά παρόλα αυτά τα καταφέραμε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους επαγγελματίες-μέλη μας τις καλύτερες προϋποθέσεις” τόνισε ο Γιάννης Μπούρης.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε και τους αριθμούς των ταμειακών αποθεμάτων από το 2015 μέχρι και σήμερα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία το 2015 μέχρι και σήμερα είναι 8 φορές πάνω.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Θέλουμε κρουαζιερόπλοια αλλά όχι… μισές δουλειές με τα σκουπίδια

Επόμενο Άρθρο

Το ”βουνό” Χρήστος Κατσάνος απέναντι στον Eryilmaz από την Τουρκία στο ‘Road to MTGP’ στην Κω

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...