Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 - 23:45

Γενναιόδωρη δωρεά οριζόντιας ιδιοκτησίας από τον σύλλογο «Η ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ» προς τον «ΟΡΦΕΑ»

Το Δ.Σ του «ΟΡΦΕΑ», σύλλογος με έτος ίδρυσης το 1920, είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει στα μέλη του και τους πολίτες της Πρέβεζας ότι:

Στις 8 Δεκεμβρίου 2025 στο συμβολαιογραφικό γραφείο Αθηνών της κας ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΓΟΤΣΗ παρουσιάστηκαν αφ΄ενός ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΗΣ του Αλεξάνδρου υπό την ιδιότητα ως εκκαθαριστής του συλλόγου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-Η ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ» σύμφωνα με την υπ΄αριθ.23281/2025 απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών και αφ΄ετέρου ο Παππάς Δημήτριος του Αναστασίου ως εκπρόσωπος και πρόεδρος του Δ.Σ της Φιλαρμονικής Πρέβεζας «Ο ΟΡΦΕΑΣ» και η Ευροσύνη Γιανούζα του Δημητρίου νοσηλεύτρια, πρόεδρος του Φιλαρμονικού Συλλόγου Θεσπρωτικού «Ο ΑΠΟΛΛΩΝ».

Οι ανωτέρω δήλωσαν και συμφώνησαν αμοιβαία τα κατωτέρω:

Ο Κωνσταντίνος ΚΩΝΗΣ με την ανωτέρω ιδιότητα δήλωσε ότι ο σύλλογος «Η ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ» ο οποίος έχει λυθεί, έχει την πλήρη, αποκλειστική και αδιαφιλονίκητη κυριότητα νομή και κατοχή ανεξάρτητης οριζόντιας ιδιοκτησίας κείμενης στον τέταρτο όροφο του Μεγάρου  Παλλάδος επί της διασταυρώσεως των οδών Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους οριζόντια ιδιοκτησία ( με χρήση Γραφείου) εμβαδού 29,23 Μ2 ενιαίος κύριος χώρος και εξώστη.

Η δωρήτρια που εκπροσωπείται από τον κο ΚΩΝΗ Κωνσταντίνο μεταβιβάζει, παραχωρεί και παραδίδει στους αντισυμβαλλόμενους δωρεοδόχους, το δικαίωμα της πλήρους κυριότητας νομής και κατοχής κατά συνολικό ποσοστό 100% λόγω δωρεάς (ήτοι ποσοστό 50% έκαστος εξ αυτών).

Τ0 Δ.Σ του «ΟΡΦΕΑ» ευχαριστεί από καρδιάς το Δ.Σ του σωματείου «Η ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ» για την γεναιόδωρη αυτή πράξη δωρεάς και τον κο ΚΩΝΗ για τον χρόνο που διέθεσε επί μήνες για να ολοκληρωθεί αυτή η δωρεά.

Ακόμη για την άψογη συνεργασία ευχαριστούμε την συμπολιτισά μας συμβολαιογράφο κα ΓΟΤΣΗ Φωτεινή.-

Υ.Σ. Η προσπάθεια ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2024

Για το Δ.Σ του «ΟΡΦΕΑ»

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Δημ. Παππάς                                            Γ. Χρόνης  

Προηγούμενο Άρθρο

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας για την κατάσταση των σχολικών μονάδων με πρωτοβουλία της «Ανάπτυξη Τώρα»

Επόμενο Άρθρο

Ο πρεβεζάνος Δημοσθένης Ζήκος 5ος στην Ευρώπη – Μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό U17 με δύο εξασφαλισμένα μετάλλια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...