Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:26

“Γέφυρα ζωής” για να σταθεί στα πόδια της μια άρρωστη σκυλίτσα στην Πάργα

Μια πολύ συγκινητική ιστορία φέρνει στο φως η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών για την προστασία των ζώων στην Πάργα “Ζωή” Σοφία -Θέμιδα Δούρβα. Πρόκειται για την τοποθέτηση αναπηρικού αμαξιδίου (το πρώτο στην Πάργα) σε ένα σκυλάκι τη Ζωή που βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο Καναλάκι.
Ο Σύλλογος Εθελοντών για την Προστασία των ζώων στην Πάργα “Ζωή” ανέλαβε τα έξοδα των αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων για να σταθεροποιήσει την υγεία της σκυλίτσας η οποία διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αρθριτικά.
Ξεκίνησε λοιπόν μια προσπάθεια για την προμήθεια τετράτροχου αναπηρικού αμαξιδίου ώστε η Ζωή να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τα υπόλοιπα χρόνια που της απομένουν μιας και είναι πάνω από 13 ετών.
Σήμερα φιλοξενείται από την κ.Δούρβα η οποία ευχαριστεί με θερμά λόγια τον Βασίλη Τζίγκουρα που έφτιαξε το τετράτροχο αναπηρικό αμαξίδιο και την Margreet Kasemir η οποία ανέλαβε το κόστος για το αμαξίδιο, καθώς και όλους όσοι κινητοποιήθηκαν και συγκέντρωσαν χρήματα για την φροντίδα της σκυλίτσας.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζα
Προηγούμενο Άρθρο

Κυλιόμενο lockdown έως την Άνοιξη – Κανονικά Χριστούγεννα του χρόνου, προειδοποιεί ο Νίκος Σύψας

Επόμενο Άρθρο

Πως μπορείτε να κλείσετε προγραμματισμένα ραντεβού στη ΔΟΥ Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...