Γ΄Εθνική: Αήττητος ο ΠΑΣ Αχέρων – Μόνος πρώτος στην κορυφή

Ημερομηνία:

Με το ‘’χρυσό’’ τρίποντο και την 5η νίκη στο πρωτάθλημα (2η εκτός) ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, ο ΠΑΣ Αχέρων, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Βάρδας.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Τζιάρρα από την αρχή του αγώνα ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με τον Εμβραϊζογλου, ενώ στο 24ο λεπτό ο Ζδράβος διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ Αχέρων έπειτα από την εξαιρετική ασίστ του Βέρμπη.

ΠΑΣ Αχέρων

Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 27 λεπτό με τον εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Λαθύρη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν στο 53ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Λαθύρης που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα άουτ.

ΠΑΣ Βάρδας

Από το 53ο λεπτό και μέχρι το τέλος του αγώνα ο ΠΑΣ Αχέρων αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο διαιτητής Χρονάς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βλάχο, στην φάση του πέναλτι.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ Αχέρων συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς και αήττητος.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κουτσοχέρας – Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Παμβουπρασιακός  (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσεκούρας, Λιόσης, Διονυσόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Καφεντζής, Βασιλόπουλος, Τσιρίκος, Πυρρής, Δ.Χ. Πλαστουργός, Λαθύρης.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Παπανίκου, Βασιλειάδης, Φράγκος, Καππίας, Ντατίδης, Εβραΐζογλου, Πότσης, Βέρμπης (53΄ Βέρμπης), Γεωργίου, Ζδράβος.

 

4ος όμιλος – 7η αγωνιστική
Παναχαϊκή-Ναυπακτιακός Αστέρας 1-1
Παναιγιάλειος-Διαγόρας Βραχνεΐκων 2-2
ΠΑΟ Βάρδας-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 1-2
ΑΟ Διαβολιτσίου-Αναγέννηση Άρτας 2-0
Τηλυκράτης Λευκάδας-Παναγρινιακός 2-0
Εθνικός Σκουλικάδου-Αμβρακικός Λουτρού 3-0 α.α.
Ρεπό: Αίας Γαστούνης

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Το Θαύμα της Εκπαίδευσης» ζωντανεύει στο Cine Κοκκινιά – Προβολή του αριστουργήματος The Miracle Worker (1962)

Ημέρα: Κυριακή 26/07, Ώρα προβολής: 21.30 Στη προβολή θα βρίσκεται...

Tο FreenowbyLyft είναι διαθέσιμο σε περισσότερους από 20 καλοκαιρινούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα

Αυτό το καλοκαίρι, όπου κι αν βρεθείτε στην Ελλάδα,...

Αντιδρούν οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου: Ζητούν «πάγωμα» της ασφαλτόστρωσης και διάλογο

Το Σάββατο 18/07/2026, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του Συλλόγου...