Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 6:50

Βραβεύτηκε η Λίτσα Γκιτάκου για τα 30 χρόνια προσφοράς της στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Μία τεράστια έκπληξη περίμενε την υπεύθυνη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Λίτσα Γκιτάκου, η οποία βραβεύτηκε για τα 30 χρόνια προσφοράς της στην Δ.Ρ Πρέβεζας.

Η βράβευση έγινε πριν την έναρξη του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε Ελλάδος, που έγινε το πρωΐ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Ρουαγιάλ στην Πρέβεζα.

Την ”έκπληξη” έκανε το Δ.Σ της Ένωσης προς την Λίτσα Γκιτάκου, η οποία συγκινημένη παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Γ.Γ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη.Η υπεύθυνη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας ευχαρίστησε το προεδρείο της Ένωσης για την τιμή που της έκανε, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι στο πρόσωπό της βραβεύτηκαν όλοι όσοι έχουν περάσει από τα μικρόφωνα της Δ.Ρ.Π, όλα αυτά τα χρόνια και η προσπάθεια που έχει γίνει με τις όποιες δυσκολίες για να μπορέσει και να σταθεί ΄΄’ορθιο” όλα αυτά τα χρόνια.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσία του Γ.Γ Δημήτρη Γαλαμάτη πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε Ελλάδος (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Άρτα: Αυτοκτόνησε 22χρονος φοιτητής – Τον βρήκαν οι αστυνομικοί νεκρό στο σπίτι του

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...