Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 14:05

”Βούλιαξε” η Πρέβεζα – Χιλιάδες καρναβαλιστές στην μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση ever (live-pics)

Η διασκέδαση συνεχίζεται σήμερα με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου και αύριο με τα Κούλουμα

Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή πλήθους κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο με τις 7 το απόγευμα από την Λ.Ειρήνης, ενώ ολοκληρώθηκε 4 ώρες αργότερα στην παραλία. Με την Πρεβεζάνα γυμνάστρια Αγγελική Παππά να δίνει τον ρυθμό ως βασίλισσα του Καρναβαλιού, τον σόουμαν Διονύση Ζάχο να παρουσιάζει την παρέλαση και τον Μιχάλη Γιολμά στη μουσική επιμέλεια το κέφι απογειώθηκε και η γιορτή συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες σε κάθε γωνιά της πόλης.

Εντυπωσιακά άρματα, βεγγαλικά και εκατοντάδες καρναβαλιστές δημιούργησαν ένα πολύχρωμο σκηνικό, ενώ όπως ανέφερε η “ψυχή” του Κομιτάτου Σπύρος Πλέουρας οι στόχοι είναι ακόμα υψηλότεροι για του χρόνου. Ο κ. Πλέουρας ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Πρέβεζας και προσωπικά τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο για την στήριξη του,την Περιφέρεια Ηπείρου,το Επιμελητήριο και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην πολύμηνη προσπάθεια των ανθρώπων του Κομιτάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρέλαση μεταδόθηκε και σε μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ οι επισκέπτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την γιορτινή βραδιά.

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στην παραλία θα γίνει η τελετή λήξης και το κάψιμο του Καρνάβαλου, ενώ αύριο Καθαρά Δευτέρα ο Δήμος Πρέβεζας έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι με νηστίσιμα και λαϊκό γλέντι στην Πλατεία Ανδρούτσου, από νωρίς το πρωί με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Φωτογραφίες: Βασίλης Κούρκουλας

Βίντεο: Media News Group/ON TV

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2024

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμπερές οι γυναίκες στο Καρναβάλι του 2024 – Εξαιρετικές παρουσίες με κέφι και ζωντάνια (pics-video)

Επόμενο Άρθρο

Η βροχή δεν σταμάτησε το κέφι στο Καρναβάλι της Πάργας (pics-video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...