Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 1:41

”Βούλιαξε” η Πρέβεζα στην Λευκή νύχτα – Χιλιάδες επισκέπτες γέμισαν το ιστορικό κέντρο και την παραλία (pics)

Η Λευκή νύχτα που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον εμπορικό σύλλογο του ιστορικού κέντρου μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Πρέβεζας και του Επιμελητηρίου έκανε να ”βουλιάξει” η Πρέβεζα από τους χιλιάδες επισκέπτες και ντόπιων που γέμισαν τόσο το ιστορικό κέντρο και τα στενά του όσο και την παραλία της πόλης.

Οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει πολλά πολιτιστικά δρώμενα για τους επισκέπτες, όπως μουσικά συγκροτήματα, χορευτικές επιδείξεις και face painting για μικρούς και μεγάλους, ενώ όλοι οι επαγγελματίες έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να ψωνίσει με απίστευτες εκπτώσεις που είχαν και άγγιζαν ακόμη και το 80%.

Τους χώρους των εκδηλώσεων επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς επίσης και πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι για την περιφέρεια και τον δήμο Πρέβεζας.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο του συλλόγου Ιωάννα Κώτση και στα μέλη του Δ.Σ, καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες που λειτούργησαν άψογα για αυτή την εκπληκτική βραδιά.

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη Οριζόντων Ηπείρου και Σπύρου Ριζόπουλου στο City Food Truck Festival (live-pics)

Επόμενο Άρθρο

Συρράκο – Οικογένεια Τέφα – Η επιχείρηση κόσμημα για την Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...