Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:09

Βιβλιοπωλείο Κύκλος: Η σχολική σας λίστα με τρεις τρόπους – Δες ποιοι είναι

Το Βιβλιοπωλείο Κύκλος στην Πρέβεζα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου, δηλώνει πανέτοιμο και περιμένει μικρούς και μεγάλους να κάνουν έγκαιρα τις αγορές τους σε εκπληκτικές τιμές, που σίγουρα δεν υπάρχουν πουθενά.

Η ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου Κύκλος κα Ακριβή Σολομονίδου

Βέβαια η διεύθυνση του βιβλιοπωλείου θέλοντας να κάνει ακόμη πιο εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια τις αγορές σας με τις σχολικές λίστες των παιδιών σας προχωρά σε τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Επίσκεψη στο κατάστημα

Επισκέπτεστε το κατάστημα. Στην είσοδο θα σας υποδεχθεί το προσωπικό όπου θα σας κατευθύνει άμεσα και με ασφάλεια στους χώρους που θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, ενώ η πληρωμή γίνεται γρήγορα στα ταμεία του βιβλιοπωλείου, χωρίς αναμονές.

 

Υπηρεσία Take a Way

Στέλνετε την σχολική σας λίστα στο messenger του προφίλ στο Facebook του Βιβλιοπωλείου που είναι (πατήστε εδώ).

Υπάλληλος του βιβλιοπωλείου αναλαμβάνει να φτιάξει άμεσα την λίστα με τα σχολικά είδη που επιθυμείτε. Κλείνετε ραντεβού και περνάτε και λαμβάνεται την παραγγελία σας στην είσοδο του καταστήματος, χωρίς οποιαδήποτε καθυστέρηση.

 

Υπηρεσία Delivery

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δημιουργήθηκε για την καλύτερη και πιο γρήγορα εξυπηρέτησή σας, χωρίς να βγείτε καν από το σπίτι σας.

Εσείς στέλνετε στο messenger του προφίλ στο Facebook του Βιβλιοπωλείου που είναι (πατήστε εδώ) και η παραγγελία σας έρχεται στον σπίτι σας, χωρίς οποιαδήποτε έξτρα επιβάρυνση.

Τρεις υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, στην καλύτερη ποιότητα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στο Βιβλιοπωλείο Κύκλος μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε ξενόγλωσσό βιβλίο στις καλύτερες τιμές τις αγοράς, ισότιμες με τα περισσότερα e-shop της χώρας.

Εσείς παραγγέλνετε και το Βιβλιοπωλείο σας παραδίδει τα βιβλία που επιθυμείτε για τα φροντιστήρια των παιδιών σας.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σημαντικό είναι και το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος, όπου θα είναι καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας από της 9 το πρωί έως της 9 το βράδυ.

Εκατοντάδες σχέδια σε σχολικές τσάντες για όλες τις ηλικίες, στην καλύτερη ποιότητα και εταιρίες και στις πιο απίθανες τιμές.

Μαρκαδόροι, μολύβια, στυλό και τετράδια σε πολλά σχέδια, χρώματα και ποικιλίες, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν εσάς και τα παιδιά σας.

Ότι χρειάζεται ο μαθητής για το Σχολείο, θα το βρείτε στο Βιβλιοπωλείο «Κύκλος» στην Πρέβεζα. Όλη η σχολική λίστα στη χαμηλότερη τιμή και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς!

Στο Βιβλιοπωλείο Κύκλος θα βρείτε σχολικά βιβλία, βοηθήματα, σχολικές τσάντες, κασετίνες, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, ντοσιέ, στυλό, μολύβια και πολλά ακόμη είδη γραφής, χαρτικά και πολλά ακόμη επιλεγμένα σχολικά είδη, για όλες τις τάξεις, για αγόρια & κορίτσια κάθε ηλικίας!

Βιβλιοπωλείο «Κύκλος»

Πολυτεχνείου 75 & Παλαμά, Πρέβεζα

Τηλέφωνο: 2682061610

Δείτε κάποια από τα προϊόντα μας

Δείτε το LIVE στο Βιβλιοπωλείο Κύκλος

https://www.facebook.com/gvasiliadis1/videos/10223182145038965

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Εκατομμύρια μάσκες και γάντια για την προστασία των αστυνομικών

Επόμενο Άρθρο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Μόνιμο προσωπικό καθαριότητας για όλα τα σχολεία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...