Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:17

Βελτιωμένη η πορεία υγείας του Γιώργο Νίτσα – Σύντομα θα λάβει εξιτήριο

Ο κορονοϊός ”χτύπησε” και τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ανάπτυξη Τώρα Γιώργο Νίτσα, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, σε μονάδα αρνητικής πίεσης.

Ο Γιώργος Νίτσας αρχικά οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με δύσπνοια, χαμηλό οξυγόνο και πόνους στο στήθος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν ότι βρέθηκε θετικός στον covid-19.

Ο ιατρός που τον εξέτασε έκρινε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το οποίο είναι και Νοσοκομείο Covid-19 για την Ήπειρο, όπου θα είχε καλύτερη περίθαλψη και υψηλή φροντίδα για παρόμοια περιστατικά.

Με ασθενοφόρο οδηγήθηκε λοιπόν στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου του έγινε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν και το μέγεθος του προβλήματος, αφού δημιουργήθηκε πνευμονίας.

Αμέσως του χορηγήθηκε οξυγόνο και φαρμακευτική αγωγή για να καταπολεμηθεί η πνευμονία και οδηγήθηκε στην μονάδα λοιμωδών.

Ο Γιώργος Νίτσας έκανε μία σειρά εξετάσεων με τους γιατρούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onprevezanews.gr να δηλώνουν αισιόδοξοι για την περαιτέρω πορεία της υγείας του, η οποία δείχνει έπειτα από μία εβδομάδα βελτίωση.

Μάλιστα ο ίδιος καθημερινά συνομιλεί με συνεργάτες του, ενώ απαντά και σε φίλους του στα δεκάδες μηνύματα για ταχεία ανάρρωση που δέχεται.

Σύντομα ο ίδιος θα λάβει εξιτήριο, ενώ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φαρμακευτικής αγωγής για το σπίτι, όπου τον περιμένουν η σύζυγός του και τα δυο του παιδιά.

Το onprevezanews.gr εύχεται ταχεία ανάρρωση στο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Νίτσα και γρήγορη επιστροφή στην Πρέβεζα.

Προηγούμενο Άρθρο

Με θεατές αλλά και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο 3on3 της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Δωρεάν έλεγχος στα οχήματα του λιμενικού από το Ι.ΚΤΕΟ Ζηκίδης (φωτογραφίες-βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...