Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 7:40

Βασίλης Κώνστας: ”Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις…”

Ακόμη δεν έχει σιγήσει στα αυτιά μας ο ήχος από τα λόγια του αξιότιμου Δημάρχου Ζηρού, με τα οποία, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Νοεμβρίου, τάχθηκε αναφανδόν κατά της συνέχισης του δικαστικού αγώνα για τα φωτοβολταϊκά της Κρανιάς, επειδή ο ίδιος θεωρούσε περιττή κάθε περαιτέρω ενέργεια και ήρθε η ενδιαφερόμενη εταιρεία να τον διαψεύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Σε μία υπόθεση, “τελειωμένη” κατά τον κ. Καλαντζή, η εταιρεία δίνει δυναμικά το παρόν της με ένδικη παρέμβαση προς το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, κατά του Δήμου Ζηρού, κατά του ΤΟΕΒ και κατά πλήθους κατοίκων της Κρανιάς.

Δεν φημίζεται για τη διορατικότητα και τις ορθές προβλέψεις του ο κ. Καλαντζής, αλλά το γεγονός ότι για ένα μικρό χρηματικό ποσό αποφάσισε να διακινδυνεύσει την επιβίωση πολλών επιχειρηματιών και κατοίκων της Κρανιάς αλλά και την καταστροφή του τόπου μας, είναι μία εξαιρετικά μεγάλη αστοχία εκ μέρους του και ξεπερνά κάθε λογικό ανθρώπινο νου.

Ευτυχώς, σχεδόν όλοι οι αντιπολιτευόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και οι εκπρόσωποι της Κρανιάς στη συνεδρίαση, ταχθήκαμε δυναμικά κατά του Δημάρχου με αποτέλεσμα το Δημοτικό Συμβούλιο να απορρίψει την επικίνδυνη πρότασή του.

Αν σε αυτή την πολύ εύκολα προβλέψιμη υπόθεση, ο κ. Καλαντζής έκανε μία τόσο εσφαλμένη εκτίμηση και υπέπεσε σε ένα τόσο τραγικό λάθος, μπορούμε όλοι μας να φανταστούμε τι μπορεί να έχει κάνει στα δύσκολα θέματα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ως Δήμαρχος Ζηρού και ίσως έτσι να εξηγείται εν μέρει και η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας μετά από δύο συνεχόμενες θητείες δικής του διακυβέρνησης.

Φιλιππιάδα

01-12-2022

Κ ώ ν σ τ α ς  Β α σ ί λ ε ι ο ς
——————————————————————-
* Αντιστράτηγος  Πυρ/κού  Σώματος ε.α.
* Χημικός Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
* Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος  
   Δήμου Ζηρού

Προηγούμενο Άρθρο

Ε.Ε.Ε.ΕΚ.  ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ: Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους χορηγούς & συνεργάτες

Επόμενο Άρθρο

Επιδοτούμενα Σεμινάρια Ανέργων – Παράταση υποβολής αιτήσεων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...