Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 1:21

Βαρύ πένθος από τον θάνατο του Παναγιώτη Αμάραντου

Βαρύ το πένθος από τον θάνατο του Παναγιώτη Αμάραντου στην Πρέβεζα.

Ο 75χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ, έφυγε από την ζωή, σκορπίζοντας την θλίψη στην οικογένειά του, στους συγγενείς και τους φίλους του.

Ο Παναγιώτης Αμάραντος, πατέρας 4 αγοριών (Ανδρέας, Σπύρος, Νίκος, Δημήτρης), ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την οικογένεια και έκανε τα πάντα προκειμένου τα παιδιά του να βρουν τον δικό τους δρόμο και να κάνουν τις δικές τους οικογένειες, όπως και έγινε.

Κατάφερε να δει τα παιδιά του να προοδεύουν, να δημιουργούν οικογένειες, ενώ ευτύχησε να δει και να μεγαλώνουν τα 6 εγγονάκια του, που όταν τα κρατούσε στην αγκαλιά του, το χαμόγελό του το έδειχνε κάθε στιγμή.

Δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα πλάνα για τον 75χρονο Παναγιώτη Αμάραντο, όπου η είδηση του θανάτου του γέμισε ένα βαρύ πένθος στους δικούς του ανθρώπους.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, στις 12 στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στην Πρέβεζα, ενώ αμέσως μετά την νεκρώσιμη ακολουθία θα δοθεί καφές στο καφέ Τσίρα.

Το onprevezanews.gr εκφράζει την θλίψη του προς την οικογένεια του Παναγιώτη Αμάραντου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βανδαλισμούς και ζημιές του γλυπτού “Σέρφερ” στην παραλία της Μπούκας στην Καστροσυκιά Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Πέμπτη 5 Μαΐου: Η Κεραμέως στα Γιάννενα και ο Μιχάλης Διακομιχάλης κατηγορούμενος – Ειρωνεία της μοίρας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...