Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:45

Βαγγέλης Ροπόκης: ”Υπάρχουν όργανα που θα πρέπει να εξετάζουν τις καταγγελίες” (βίντεο)

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ”Δημοτική Ανατροπή” Βαγγέλης Ροπόκης, εκτός από δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών, έχει διατελέσει και επαγγελματίας καταστημάτων εστίασης.

Το θέμα των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας τον έκανε έξαλλο ενώ παίρνοντας τον λόγο είπε:” “Ο κανονισμός είναι σαφέστατος σίγουρα υπάρχουν συνάδελφοι που δημιουργούν προβλήματα. Σ’ αυτό θα σταθώ σαν συνάδελφος. Υπάρχουν τα όργανα τα οποία εξετάζουν. Μπορεί να γίνουν…100 καταγγελίες, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εμμονές. Στο Σαϊτάν Παζάρ ήταν δύο κι όταν είχα εγώ μαγαζιά υπήρχε ένας που έπαιρνε τηλέφωνο όλη την ώρα. Κλειστός εγώ, έπαιρνε τηλέφωνο αυτός. Έχει γίνει κι αυτό. Έτσι θα μείνουμε; Αμάν για τον Θεό κι αυτή η καταγγέλουσα, ο άντρας της αστυνομικός ήταν. Και όχι μόνο αυτό. Δεν την τιμά δήμαρχε, στις καταγγελίες να γράφει μεθύστακες , αλκοολική, συνουσιάζονται κλπ. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εγώ όταν ήρθα παιδάκι στην Πρέβεζα γιατί υπήρχαν καντάδες στις 3 και τις 4 το πρωί και έπεφτε και καμια γλάστρα σε κεφάλι. Μπορούμε να συνυπάρξουμε όλοι μαζί”.

Δείτε τι είπε ο Βαγγέλης Ροπόκης στο παρακάτω βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κόκκαλης: “Συνευρίσκομαι εγώ με το μωρό μου και φταίει το μαγαζί;”, “Είμαι σταφίδα εγώ και φταίει το μαγαζί;” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Λιμεναρχείο Πρέβεζας: Βρέθηκαν να ψαρεύουν τεράστιες ποσότητες από ολοθούρια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...