Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 10:23

Βαγγέλης Ροπόκης: Ανανεώνεται η συνεργασία με τον Νίκο Γεωργάκο

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, εκτιμώντας τις προσπάθειες του σημερινού αντιδημάρχου Καθαριότητας Βαγγέλη Ροπόκη και βλέποντας στο πρόσωπό του έναν ‘’σύμμαχο’’ για τον καλό όλου του δήμου, του ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο την θητεία του, η οποία πλέον θα λήξη την 31η Αυγούστου 2021, σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr.

Ο Ροπόκης Ευάγγελος του Κων/νου ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, από τη Δημοτική Παράταξη Δημοτική Ανατροπή, με τις εξής καθ ύλην αρμοδιότητες:

  • Την οργάνωση, διοίκηση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο τηςλειτουργίας της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου.
  • Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινοχρήστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου της αποκομιδής και διαχείρισης αποβλήτων.
  • Εποπτεία πολιτικής προστασίας και συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς.
  • Την εποπτεία των υπηρεσιών του Δήμου που σχετίζονται με την Καθαριότητα και ειδικότερα το προγραμματισμό, συντονισμό και εποπτεία σε θέματα καθαριότητας, με στόχο την καθαριότητα στη πόλη και στις Κοινότητες.
  • Την ευθύνη για θέματα περιβάλλοντος, περιβαλλοντικών αδειών και χωροθετήσεων προστασίας των δασών και του φυσικού πλούτου της περιοχής σε συνεργασία με τις αρμόδιες δημόσιες αρχές.
  • Την εποπτεία της συντήρησης του Δημοτικού και Αγροτικού Δικτύου στη Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας.

Η επίσημη ανακοίνωση θα αναρτηθεί στη διαύγεια έως 31 Αυγούστου.

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Ακρίβης: Παρατείνεται η θητεία του μέχρι 31 Αυγούστου 2021 ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Επόμενο Άρθρο

Σαριάνογλου και Παγγές συνεχίζουν το έργο τους σε Ζάλογγο και Λούρο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...