Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 6:47

Βαγγέλης Κυριαζής – Ένας από τους νέους και δυναμικούς υποψήφιους στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου (video)

Ο Βαγγέλης Κυριαζής είναι ένας από τους νέους και δυναμικούς πρωτοεμφανιζόμενους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Αν και είναι μόλις 24 ετών, ο Βαγγέλης Κυριαζής έχει αναπτύξει τα τελευταία 5 χρόνια μια δυναμική παρουσία στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων στο νομό Πρέβεζας με τον ίδιο να μην σταματά να αναζητά και νέους τρόπους ανάδειξης του τουριστικού προϊόντος.

Ο υποψήφιος δημοτικούς σύμβουλος του συνδυασμού ”Δήμος της καρδιάς μας” ρίχνεται για πρώτη φορά στην μάχη των εκλογών, δηλώνοντας πανέτοιμος για κάθε νέα πρόκληση.

”Είμαι έτοιμος να δεχθώ κάθε νέα πρόκληση. Δηλώνω παρών και έτοιμος να βοηθήσω δίπλα στον Νίκο Γεωργάκο” δηλώνει στο onprevezanews.gr.

Ο Βαγγέλης Κυριαζής είναι τελειόφοιτος πολιτικός μηχανικός του πανεπιστημίου Λευκωσίας, υπεύθυνος νεολαίας του συλλόγου ηπειρωτών Κύπρου, και μέλος της επιτροπής επιχειρηματικότητας του παγκόσμιου συμβουλίου Ηπειρωτών.

Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρει:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Νίκου Γεωργάκου. Με κοινό όραμα την εξέλιξη των υποδομών της πόλης μας και την ανάπτυξη του τουρισμού θα δώσουμε τον αγώνα μας για να δημιουργήσουμε έναν δήμο πρότυπο, τον Δήμο της καρδιάς μας.

Πρόκειται για έναν νέο, ο οποίος αν και χαμηλών τόνων οραματίζεται μια ανάπτυξη στην Πρέβεζα, θέλοντας να είναι μέρος αυτή της επιτυχίας.

Ο Βαγγέλης Κυριαζής ζητά την στήριξη των πολιτών, για να του δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει με όλες τους τις δυνάμεις όπου και όποτε χρειαστεί.

Προηγούμενο Άρθρο

Στράτος Ιωάννου: «Στηρίζουμε το Νοσοκομείο Πρέβεζας υπερβαίνοντας τις αρμοδιότητές μας» – Αναδείχθηκε ο ανάδοχος των έργων

Επόμενο Άρθρο

Με υπογραφή Νίκου Γεωργάκου έργο πράσινης μετάβασης με την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...