Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 22:06

Βάσεις 2020: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Παιδείας

Όλοι… στις λίστες! Το επιστέγασμα των κόπων μιας χρονιάς είναι εδώ!
Ανακοινώθηκαν επισήμως τα αποτελέσματα για τις Βάσεις 2020 από το υπουργείο Παιδείας. Πώς κινούνται φέτος οι Βάσεις για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

ΒΑΣΕΙΣ 2020 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2020: Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 μπορούν να δουν τα μόρια εισαγωγής, καθώς… η αγωνία μόλις τελείωσε και για φέτος! Κι αυτό διότι ανακοινώθηκαν επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Βάσεων 2020.

Οι χιλιάδες υποψήφιοι γνωρίζουν πλέον, εφόσον ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις Βάσεις 2020 – Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 μπορούν να δουν τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2020, ενώ μπορούν να δουν και σε ποιά σχολή πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα έχουν αποσταλεί και ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Πηγή :newsit.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Love it: Πρεμιέρα, Δευτέρα 31 Αυγούστου στον ΣΚΑΪ

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...