Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 16:37

Α’ Κατηγορία: Α.Ο Μύτικας – Οδυσσέας Νυδρίου 0-2 – Έφυγε με το διπλό το Νυδρί (φωτογραφίες-βίντεο)

Η ομάδα του Οδυσσέα Νυδρίου έφυγε από το γήπεδο του Μύτικα με το διπλό, κερδίζοντας 2-0 τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο, για την 2η αγωνιστική της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με μοναδικό σκοπό τη νίκη, κάτι που θα μπορούσε να έχει κάνει αν ο αρχηγός της ομάδας Αλέξανδρος Νόβας δεν έχανε το πέναλτι στο 20ο λεπτό, πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μιχάλης Ντέτσικας.

Η ομάδα του Μύτικα όμως δε το έβαλε κάτω και συνέχισε να πιέζει τους φιλοξενούμενους, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο κυρίως ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 49ο λεπτό με το πλασέ του Νίκου Γαζή, κάνοντας το 0-1.

Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα (58ο λεπτό)και πάλι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με την εξαιρετική πάσα του Χατζή, ο Zace με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 0-2.

Να σημειώσουμε ότι ο Οδυσσέας Νυδρίου είχε και δοκάρι στο 44ο λεπτό με την κεφαλιά του Χατζή.

Μετά το τέλος του αγώνα κανείς από την ομάδα του Α.Ο Μύτικα δεν ήθελε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στην κάμερα του onprevezanews.gr.

Από την ομάδα του Οδυσσέας Νυδριού μίλησε ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Βάννας, ο οποίος τόνισε ότι: ”Δεν είμασταν καθόλου καλοί. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας γίνει μάθημα. Παρόλα αυτά κερδίσαμε. Είμασταν τυχεροί που ο Μύτικας έχασε το πέναλτι. Πολύ δύσκολα παιχνίδια θα έχουν όλοι οι αντίπαλοι του Μύτικα σε αυτό το γήπεδο”.

Αγωνιστική:

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Μύτικα

Αγώνας: Α.Ο Μύτικας – Οδυσσεάς Νυδριού 0-2

Παρατηρητής αγώνα: Σπύρος Κόκκαλης

Διαιτητής: Παύλος Φραγκούλης

Βοηθοί Διαιτητή: Θεοδώρα Σφονδύλη, Νίκο Λύτρας

Κίτρινες κάρτες:

Α.Ο. Μύτικας: 26ο Νόβας, 70ο Τσόκας

Οδυσσέας Νυδριού: 54ο Χατζής, 93ο Γεωργάκης

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Ο Μύτικα (Θωμάς Βασιλειάδης): Κώτσης, Ριστάνης (57ο Bardhai), Κουκάϊ (62ο Οικονόμου), Ζιώγκας, Νόβας (57ο Νίτσας), Τσόκας, Γερασίμου, Ντόντης, Χουλιάρας, Ντέτσικας, Δημουλιάς.

Οδυσσεάς Νυδριού (Χρήστος Βάννας): Σκιαδάς,Ρεκατσίνας (46ο Zace), Νάνος, Καταγής, Γαζής Ν., Γεωργάκης, Βάννας, Βουλγαρίδης (80ο Βουλγαρίδης), Βρεττός, Βερύκιος (74ο Θειακός), Χατζής (80ο Γαζής Ι.).

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα:

Τα κλικ του αγώνα μέσα από τον φακό του onprevezanews.gr

 

Προηγούμενο Άρθρο

Βρούτσης: Εξετάζεται εάν θα πάρουν αναδρομικά και οι κληρονόμοι

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 4 Οκτωβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...