Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 2:17

Αύριο rapid test κορονοϊού στο 1ο, 2ο και 3ο γυμνάσιο Πρέβεζας για προληπτικούς λόγους

Συναγερμός σήμανε στην εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού Πρέβεζας μετά τα θετικά κρούσματα κορονοϊού σε έναν εκπαιδευτικό και μία μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας.

Ήδη οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 2ου και 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας, αποφάσισαν οι μαθητές να απέχουν από τα μαθήματά τους ζητώντας να ξεκινήσουν διαδικτυακά μαθήματα.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Πρέβεζας Αποστόλη Κατσανάκη ο οποίος είπε: ‘’Μετά τα θετικά κρούσματα σε εκπαιδευτικό και μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου καλέσαμε τον ΕΟΔΥ, όπου αύριο Τρίτη στις 11 το πρωϊ θα στείλει κλιμάκιο, προκειμένου να προχωρήσει στην λήψη δειγμάτων από καθηγητές, προσωπικό φύλαξης, εργαζόμενους στο κυλικείο και τις κυρίες της καθαριότητας για προληπτικούς λόγους’’.

Τα ράπιντ τεστ τα όποια θα γίνουν καθαρά για προληπτικούς λόγους θα γίνουν τόσο στο 3ο Γυμνάσιο όσο και στο 2ο Γυμνάσιο καθώς επίσης και στο 1ο Γυμνάσιο Πρέβεζας, καθώς εκεί εργάζεται η σύζυγος του θετικού κρούσματος καθηγητή του 3ου Γυμνασίου.

Μάλιστα ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ζήτησε από τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ ο έλεγχος να γίνει σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της Π.Ε Πρέβεζας καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο έπειτα από την ανακοίνωση των δύο θετικών κρουσμάτων στο 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας, αναμένεται να κλείσει το τμήμα στο οποίο πήγαινε η μαθήτρια.

Προηγούμενο Άρθρο

Κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα η Αναγέννηση Άρτας

Επόμενο Άρθρο

Αναβολή εκδήλωσης ”Η άλλη Πρέβεζας στη δίνη της Ιστορίας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...