Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 18:35

Αύριο η κηδεία της αδικοχαμένης Αλεξάνδρας στην ιδιαίτερή της πατρίδα την Κόρινθο

Αύριο το πρωΐ στις 11 στον Ιερό Ναό της Μεταστάσεως της Θεοτόκου Αλμυρής στην Κόρινθο, θα πέσει η αυλαία του δράματος, της αδικοχαμένης 22χρονης Αλεξάνδρας Μπιστολάκη, η οποία ‘’έφυγε’’ τη Δευτέρα 1 Ιουνίου το πρωΐ, ενώ νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά στην Αθήνα.

Την Αλεξάνδρα θα συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία, η μητέρας της, ο πατριός της, ο αδελφός της και πολλοί φίλοι και συμφοιτητές της.

Δυστυχώς το 22χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, μετά από μία επέμβαση ρουτίνας, που έγινε σε γυναικολογική ιδιωτική κλινική στην Κόρινθο.

Αμέσως μετά το εξιτήριο που είχε λάβει η Αλεξάνδρα ένιωθε αφόρητους πόνους, με την οικογένειά της να ανησυχεί, ενώ μετά από ενημέρωση που είχαν με τον γιατρό της, ο ίδιος είχε πει σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ότι πρόκειται για κάτι σύνηθες και ότι με ένα παυσίπονο θα περνούσε ο πόνος.

Όμως δεν ήταν έτσι, αφού οι πόνοι δεν υποχωρούσαν με αποτέλεσμα οι δικοί της να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματά στην Αθήνα με ασθενοφόρο.

Αμέσως εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, με την κατάστασή της καθημερινά να χειροτερεύει, αφού σιγά-σιγά όλα της τα όργανα να υπολειτουργούν και στην συνέχεια να σταματούν, με την καρδιά της να σταμάτα τελευταία το πρωΐ  της Δευτέρας.

Τόσο η μητέρα της όσο και ο πατριός της σε δηλώσεις που έκαναν, μίλησαν ανοιχτά για ιατρικό λάθος και πως θα ζητήσουν η υπόθεση να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Μάλιστα ήδη ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, με τα ευρήματα της έρευνας να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες.

Προηγούμενο Άρθρο

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Επόμενο Άρθρο

1ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας: Συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το πολυνομοσχέδιο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...