Αχιλλέας Γκούμας – Βήμα στο Αύριο : Η Δημοτική Αρχή απαξιώνει πλήρως τη μείζονα αντιπολίτευση και τους τοπικούς της συμβούλους

Ημερομηνία:

Με τη πλήρη απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων ξεκίνησε την θητεία της η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πάργας. Για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένη για σημέρα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου με θέμα την συζήτηση του Προϋπολογισμού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν απέστειλε ως όφειλε προσκλήσεις, στον επικεφαλής της παράταξης “Βήμα στο Αύριο” Αχιλλέα Γκούμα και στον Δημοτικό της Σύμβουλο Ιωάννη Κωνσταντά, ενώ δέκα ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, δεν έχουν συνεδριάσει ακόμα τα νέα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων Καναλακίου και Πάργας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ενημερωθεί από χθες για την παράλειψη και δεν προχώρησε σε καμία απολύτως ενέργεια για την αποκατάσταση του ζητήματος.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Βήμα στο Αύριο” Αχιλλέας Γκούμας, απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,

Θεωρούμε άκυρη την σύγκληση της σημερινής συνεδρίασης την 10/01/2024, ημέρα Τετάρτη με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού, διότι δεν λάβαμε καμία πρόσκληση όπως ορίζει ο νόμος, τόσο εγώ ως επικεφαλής της παράταξης “Βήμα στο Αύριο”, όσο και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης, Ιωάννης Κωνσταντάς.

Ως εκ τούτου δεν έχω συγκαλέσει την παράταξη μου, για να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις – παρατηρήσεις.

Θεωρούμε λοιπόν, ότι αν οι λόγοι δεν οφείλονται σε τεχνικό θέμα, υφίστανται παντελής απαξίωση, τόσο εμού προσωπικά, όσο και της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευση, “Βήμα στο Αύριο”.

Κύριε Πρόεδρε, ζητώ την ακύρωση της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τους ανωτέρω λόγου, όπως και να αναγνωστεί η παρούσα επιστολή ενώπιον των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αν προχωρήσετε στην σύγκληση του Δ.Συμβουλίου και στη λήψη σχετικής απόφασης είμαστε αναγκασμένοι να προσφύγουμε στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Με τιμή

Αχιλλέας Γκούμας

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΜΑΝΑ… γράφει ο π. Δημήτριος Μπόκος

Ούτε που κατάλαβε πώς έπεσαν όλοι να τη φάνε...

Γιορτή της Μητέρας στην Πρέβεζα: Παιδιά και γονείς γέμισαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη με αγάπη και δημιουργία

Με μεγάλη προσέλευση παιδιών και γονέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή...

Νοσοκομείο Πρέβεζας – 12 Μαΐου-Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, η Διοίκηση του...