Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:47

Αχέρων Καναλακίου: Super League 2 σου ερχόμαστε – Όλα για την άνοδο θα παιχτούν στην Ξάνθη

Χωρίς να αφήσει τον αντίπαλο να τον αμφισβητήσει σε κανένα σημείο του αγώνα, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, κέρδισε με 4-0 τον Διαγόρα Στεφανοβικείου για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την Super League 2.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα από την αρχή του αγώνα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ξεκίνησε επιθετικά, προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Το πρώτο τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 30ο λεπτό με το πλασέ του Ντόκου, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Όμως το αποτέλεσμα αυτό δεν διασφάλιζε την νίκη και έτσι υπό τiς οδηγίες του προπονητή τους, οι παίκτες του Αχέρων Καναλακίου, υπερέβαλαν εαυτό και πιέζοντας σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 65ο λεπτό με σκόρερ τον Βέρμπη.

Όμως οι γηπεδούχοι ήθελαν να δείξουν ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στα μπαράζ και διεκδικούν την άνοδο, με αποτέλεσμα δύο λεπτά αργότερα να πετύχουν το 3-0 με τον Κυριάκη.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γεωργάκης στο 75ο λεπτό με σουτ, στέλνοντας τους φίλους της ομάδας στους ουρανούς και την Ξάνθη (επόμενο αντίπαλο), να σκέφτεσαι τι έχει να αντιμετωπίσει.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Βαγγέλης Τζιάρρας με την απόδοση των παικτών του στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγω για έναν τελικό ακόμη, ο οποίος θα στείλει την ομάδα στην Super League 2.

Διαιτητής: ΤΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Βοηθοί: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΠΑΣ Αχέρων(Τζιάρρας): ΒΛΑΧΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΑΤΣΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΑΝΙΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΟΤΣΗΣ, ΝΤΟΚΟΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΒΕΡΜΠΗΣ.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Αρσένος): ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΗΣ, ΛΑΙΟΣ, ΣΚΥΦΤΑΣ, ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΚΟΥΒΕΛΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΜΠΛΕΝΤΙ, ΣΙΟΒΑΣ

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Αχέρων Καναλακίου – Διαγόρας Στεφανοβικείου 4-0

Ποσειδών Μηχανιώνας – Ορφέας Puma Ξάνθης 1-1

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική (5η Αγωνιστική)

Ορφέας Ξάνθης-Αχέρων Καναλακίου

Διαγόρας Στεφανοβικείου-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Ποσειδών Μηχανιώνας

Βαθμολογία:

  1. Αναγέννηση Καρδίτσας 3-7
  2. Αχέρων Καναλακίου 3-6
  3. Ποσειδών Μηχανιώνας 4-5
  4. Ορφέας Ξάνθης 3-4
  5. Διαγόρας Στεφανοβικείου 3-0
Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 1.001 κρούσματα, 9 θάνατοι, 177 διασωληνωμένοι – 46 Π.Ε Ιωαννίνων και 1 Π.Ε Άρτας

Επόμενο Άρθρο

Επιστολή πολίτη στον Δήμαρχο Πρέβεζας μέσα από το Facebook: ”Αφουγκραστειτε τον κόσμο”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...