Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 11:56

Αφιερωμένη η εκδήλωση 200 ετών του Δήμου Πρέβεζας στον 14χρονο Άγγελο (φωτογραφίες-Live)

Ο ξαφνικός και τόσο άδικος χαμός του 14χρονου Άγγελου που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου, βύθισε ολόκληρη την Πρέβεζα σε θλίψη, για αυτό τον λόγο η εκδήλωση για των εορτασμό των 200 ετών από την απελευθέρωση του 1821, που έγινε στο Κηποθέατρο, αφιερώθηκε σε αυτό το παλικάρι.

Την ανακοίνωση έκανε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας Αθηνά Κωνσταντάκη, κατά την διάρκεια έναρξης της εκδήλωσης.

”Επειδή είναι φορτισμένο το κλίμα σήμερα. Ένα 14χρονο αγόρι Άγγελος, πήγε να βρει τους άλλους Αγγέλους σήμερα, του αφιερώνουμε την σημερινή βραδιά” είπε η κ. Κωνσταντάκη γεμάτη συγκίνηση.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Δ Κώστας Μπάρκας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γιάννης Δαρδαμάνης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αθηνά Κωνστάντακη, ο δημοτικός σύμβουλος Κοσμάς Κορωναίος και πλήθος κόσμου, που βρέθηκε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Δημοτικό Κηποθέατρο ”Γιάννης Ρίτσος”.

Την βραδιά παρουσίασε η φιλόλογος και ποιήτρια Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Εθνικό Ύμνο από το παιδικό τμήμα της χορωδίας Αρμόνια, που άνοιξε και την εκδήλωση για τα 200 χρόνια.

Ενώ ακολούθησαν δημοτικά τραγούδια από το παιδικό τμήμα της Αρμονίας.

Για την συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δούνε ένα τραγούδι που δημιούργησαν καθηγητές και τα μαθητές του μουσικού σχολείου.

Το τραγούδι παρουσίασε η καθηγήτρια κα Μερόπη Ζέρβα.

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Ακολούθησε το πρόγραμμα από την μικτή χορωδία Ηχοχρώματα που χειροκροτήθηκε από το κοινό.

Αμέσως ένα βίντεο διάρκειας 20 λεπτών παρουσιάστηκα από το 1ο Γυμνάσιο Πρέβεζας.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με τη μικτή χορωδία Αρμόνια Πρέβεζας.

Παρακολουθήστε το LIVE της βραδιάς

https://www.facebook.com/onprevezanews.gr/videos/523327838916436

Προηγούμενο Άρθρο

Δύο έργα με χειροτεχνίες κολάζ που φιλοτέχνησαν μαθητές και μαθήτριες των ΚΔΑΠ του Δήμου, επιλέγηκαν στα 100 κορυφαία της επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Επόμενο Άρθρο

Περιφερειακοί αγώνες (REGIONAL) Beach Volley Δυτικής Ελλάδας Εφήβων – Νεανίδων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...