Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:57

Αυτοκτόνησε 68χρονος με καραμπίνα στο λιμανάκι του Παντοκράτορα (βίντεο-φωτογραφίες)

Σοκ προκάλεσε στην μικρή κοινωνία του Παντοκράτορα η τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός 68χρονου, ο οποίος με την κυνηγετική του καραμπίνα έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο Ι.Χ του στο λιμανάκι του Παντοκράτορα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο 68χρονος σχεδόν καθημερινά επισκέπτονταν το λιμανάκι και ψάρευε με καλάμι όπως είπαν στην κάμερα του ONTV ψαράδες της περιοχής.

Ο αυτόχειρας σύμφωνα με τις πληροφορίες του onprevezanews.gr δεν είχε δώσει δείγματα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ ήταν ένας καλός άνθρωπος, οικογενειάρχης και πατέρας ενός 22χρονου κοριτσιού.

Ο 68χρονος πήρε το Ι.Χ και κατευθύνθηκε στο λιμανάκι του Παντοκράτορα όπως έκανε σχεδόν καθημερινά, μόνο που τα ξημερώματα αντί για το καλάμι με το οποίο ψάρευε, έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Κάποιος που περπατούσε το πρωΐ στο σημείο είδε τον 68χρονο πεσμένο μπροστά στην θέση του οδηγού ακίνητο και αίματα στο τζάμι του αυτοκινήτου και ενημέρωσε τις αρχές.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της αστυνομίας και άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που απέκλεισαν την περιοχή, περιπολικό του λιμενικού καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να πάρει τον 68χρονο.

Από τις τελευταίες δημοσιεύσεις στο προφίλ του στο facebook με την ψαριά του για την οποία χαίρονταν

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του ONTV ψαράς της περιοχής.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εδώ έχουν προτεραιότητα οι έφιπποι – Stand up comedy έρχεται στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Κανάλι Πρέβεζας: Τροχαίο με σοβαρές υλικές ζημιές και μικροτραυματισμούς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...