Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 4:41

Αττική Οδός: 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο ζήτησε ο Μητσοτάκης – Το δέχτηκε η εταιρία

Με τουλάχιστον 1.000 αυτοκίνητα και εκατοντάδες οδηγούς να παραμένουν, μέσα στο χιόνι και το κρύο στην Αττική Οδό και με την οργή των πολιτών να ξεχειλίζει για την αδιανόητη ταλαιπωρία τους, στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Τρίτης (25.01.2022) έγινε έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο.

Η Αττική Οδός το αποδέχτηκε και οι λεπτομέρειες για το πως θα αποζημιωθούν οι πολίτες που υποχρεώθηκαν σε τέτοια ταλαιπωρία, αναμένεται να διευκρινιστούν αργότερα.

Τις σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα κάνουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Στυλιανίδης στις 11.00 και από ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας στις 11.30.

Στη σύσκεψη στο Μαξίμου έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Μετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνελήφθη σε περιοχή της Άρτας με ποσότητα κοκαΐνης

Επόμενο Άρθρο

Δωρεάν Rapit Test και αυτή την εβδομάδα στον Δήμο Πάργας από τον ΕΟΔΥ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...