Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 12:24

Ασφάλεια και καθαριότητα στην παιδική χαρά του Λούρου – Απίστευτη εικόνα (βίντεο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του Λούρου, οι οποίοι περνούσαν έξω από την παιδική χαρά της περιοχής τους, σημείο αναφοράς για δεκάδες παιδιά και γονείς, βλέποντας κάτι, ομολογουμένως για πρώτη φορά.

Συνεργεία του Δήμου καθάρισαν, απολύμαναν και περιποιήθηκαν όλους τους χώρους της παιδικής χαράς, δίνοντας έτσι στα παιδιά όλων των ηλικιών και τους γονείς τους την χαρά του παιχνιδιού, της διασκέδασης και της ξεγνοιασιάς.

”Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Τέτοια καθαριότητα η παιδική χαρά δεν είχε ποτέ από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της” δηλώνουν γονείς παιδιών και κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στο onprevezanews.gr.

Ένα μεγάλο μπράβο στην δημοτική αρχή και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους υπαλλήλους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν αυτή την απίστευτη αλλαγή.

Η παιδική χαρά του Λούρου, είναι χώρος τον οποίο καθημερινά επισκέπτονται δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας, παίζοντας και διασκεδάζοντας παράλληλα, ξεφεύγοντας για λίγο από τις έννοιες του σχολείο.

Ελπίζουμε οι επισκέπτες της παιδικής χαράς να σεβαστούν τον χώρο και να τον διατηρούν καθαρό.

”Συνεχίζουμε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια μαζί με όλους τους υπαλλήλους, για να διατηρούμε τον Λούρο και τις περιοχές μας καθαρές” δηλώνει στο onprevezanews.gr ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Λούρου Νίκος Παγγές.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (25 Σεπ- 1 Οκτ. 2022)

Επόμενο Άρθρο

Ο σκοπευτικός όμιλος ”Άκτιος Απόλλων” ζητά από τον δήμο να του παραχωρηθούν 30 στρέμματα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...