Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 14:26

Ας βοηθήσουμε όλοι την 12χρονη Ευαγγελία

Στη φωτογραφία βλέπετε τη 12χρονη Ευαγγελία, με τη δίδυμη αδερφή την Στεφάνια. Πριν 2 χρόνια μετά από μια συνηθισμένη λοίμωξη η Ευαγγελία εκδήλωσε μια ασυνήθιστη μορφή παιδικού Πάρκινσον (μόνο μια περίπτωση στην Ελλαδα). Η Ευαγγελία στον αγώνα της μέχρι τώρα δεν έμεινε ποτέ μόνη. Έχει στο πλευρό της την αδερφή της, τους 2 υπέροχους γονείς που προσπαθούν όλο αυτό τον καιρό και κάνουν τα αδύνατα-δυνατά, φίλους και φυσικά τους γιατρούς στο Αττικό νοσοκομείο που παλεύουν συνεχώς στο πλευρό του κοριτσιού. Αλλά και η Ευαγγελία θηρίο πραγματικό. Ακόμα και όταν όλοι σήκωσαν τα χέρια ψηλά βρήκε τη δύναμη και έκανε το θαύμα της. Βγήκε ζωντανή από τη μάχη και έδωσε κουράγιο σε όλους.

Η Ευαγγελία έχει διαγνωσθεί με 95% δυστονική κινητική αναπηρία.

Η μόνη επιλογή θεραπείας για να παραμείνει με διαυγή εγκέφαλο και ελπίδες είναι το DPS. Πρωτοποριακή θεραπεία που δημιουργεί ηλεκτροδιέγερση εγκεφάλου. Θα χρειαστεί μια 8ωρη επέμβαση και μια πολύμηνη αποκατάσταση με σύνθεση θεραπειών και απο-θεραπειων και φυσικά πολλή πολλή αγάπη.

Αυτό χρειάζεται να συμβεί άμεσα στο Λονδίνο στο EVELINA LONDON HOSPITAL απ’ τον κορυφαίο ιατρό ZEAN -PIERRE SAO MING HIN

Η επέμβαση θα καλυφθεί από τον ΕΟΠΥ και πιθανόν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης , η μεταφορά της θα πραγματοποιηθεί με πολεμικό αεροσκάφος .

Όμως οι περιφερειακές δαπάνες στέγασης, σίτισης θεραπειών ,φυσικοθεραπειών στο Λονδίνο ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τους πρώτους μήνες και μόνο. Μετά την επέμβαση η παρουσία της οικογένειας και κυρίως της αδερφής της θα βοηθήσει στη θεραπεία της Ευαγγελίας ίσως και περισσότερο από τα φάρμακα.

Τί λέτε; Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε το θαύμα; Πάμε να γίνουμε μέρος μίας ιστορίας με ευχάριστο τέλος. Πάμε να τροφοδοτήσουμε με αγάπη την Ευαγγελία και να μην επιτρέψουμε να σβήσει το υπέροχο χαμόγελο.

Μπορεί ο καθένας από εμάς να το κάνει με την κατάθεση ενός ποσού στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR5401103770000037700766431

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΙΟΥ

Υγ.: Κοινοποίησε το. Να φτάσει παντού. Να το μάθουν όλοι.

Υγ.1: 18 Νοέμβρη θα γίνει συναυλία στην Κοζάνη για να μαζευτούν και άλλα λεφτά

Υγ. 2: Για περισσότερες πληροφορίες διευκρινίσεις:

Μαρία Θεοδωρίδου 697 7590387

Προηγούμενο Άρθρο

Μητρώο POS: Άνοιξε η εφαρμογή – Αιτήσεις μέχρι 31/10

Επόμενο Άρθρο

«ΕΣΠΑ on the road»: Το ΕΣΠΑ βγαίνει στους… δρόμους της Ηπείρου!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...