Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 5:20

Αρνητικά τα rapid test των εκπαιδευτικών της Π.Ε Πρέβεζας (φωτογραφίες-βίντεο)

Δευτέρα πρωΐ χτυπάει και πάλι το κουδούνι για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έπειτα από απουσία περίπου 3 μηνών λόγω covid-19.

Αυτό θα είναι ένα crash test για την κυβέρνηση, προκειμένου να δει αν θα υπάρξει ή όχι αύξηση στον αριθμό κρουσμάτων, κάτι που δεν συνέβη με το άνοιγμα της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Έτσι λοιπόν λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ομαλή επιστροφή στα θρανία, κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν rapid test σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά:

Δήμος Φιλιππιάδας – Παρασκευή 29/1/2021

Φιλιππιάδα: 36 (αρνητικά)

Θεσπρωτικό: 6 (αρνητικά

Σύνολο: 42 τεστ όλα αρνητικά

Δήμος Πάργας – Σάββατο 30/1/2021

Πάργα: 11 (αρνητικά)

Καναλάκι: 13 (αρνητικά)

Σύνολο: 24 τεστ όλα αρνητικά

Δήμος Πρέβεζας – Κυριακή 31/1/2021

Λούρος: 12 (αρνητικά) – έγιναν την Παρασκευή 29/1/2021

Πρέβεζα: 107 (αρνητικά)

Σύνολο: 119 τεστ όλα αρνητικά

Γενικό σύνολο rapid test στην Π.Ε Πρέβεζας: 185 και ήταν όλα αρνητικά

Στην κάμερα του onprevezanews.gr μίλησε ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Πρέβεζας Απόστολος Κατσανάκης, ο οποίος μίλησε για όλες τις ενέργειες που έγιναν από πλευράς κράτους, προκειμένου η επιστροφή των μαθητών και εκπαιδευτικών να γίνει ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Η αντιδήμαρχος Πρέβεζας Αθηνά Κωνσταντάκη και υπεύθυνη της Δημοτικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ”Ο Δήμος είναι έτοιμος για την επιστροφή των μαθητών και εκπαιδευτικών στα σχολεία μετά από αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήδη έχουν καθαριστεί όλα τα σχολικά κτίρια του Δήμου μας, ενώ σε λίγες ημέρες ο αριθμός των καθαριστριών θα αυξηθεί με την προσθήκη και δέκα νέων προσλήψεων, όπου θα υπάρχουν σε κάθε σχολική μονάδα από 2 καθαρίστριες. Εκτός από αυτά ο Δήμο Πρέβεζας έχει εφοδιαστεί με 500 rapid test, όπου θα γίνουν εφόσον κριθεί σκόπιμο σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ”.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Συντονιστική Επιτροπή Δικτύου Κοινοτήτων Ελλάδας απαντά για το νέο νομοσχέδιο

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ναός Αγίου Βασιλείου – Εορτή Αγίου Τρύφωνος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...