Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 16:40

Αρνητικά τα μοριακά τεστ στην ΔΕΥΑ Πρέβεζας – Από Δευτέρα αυξημένα μέτρα προστασίας

Την Πέμπτη η ΔΕΥΑ Πρέβεζας έκλεισε, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση καθώς επίσης να ληφθούν και δείγματα, προκειμένου να γίνει μοριακός έλεγχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, τα δέκα δείγματα που ελήφθησαν, ανάμεσα στα οποία και του προέδρου της Επιχείρησης Φώτη Ζέρβα ήταν όλα αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΕΥΑ Πρέβεζας από την Δευτέρα λαμβάνει αυξημένα μέτρα προστασίας όλων των υπαλλήλων της.

Πιο συγκεκριμένα έχει αποφασιστεί να γίνει διαχωρισμός του προσωπικού σε βάρδιες, προκειμένου να μην υπάρχουν πολλά άτομα την ίδια στιγμή.

Για κάθε εξωτερική εργασία, τα γκρουπ θα αποτελούνται από τα ίδια άτομα και δεν θα αλλάζουν.

Θα υπάρχει επίσης πλήρης κάλυψη του προσωπικού με μέτρα ατομικής προστασίας.

Όσοι εργαζόμενοι εργάζονται στον Βιολογικό Καθαρισμό και στην Αποχέτευση πέρα από τα όποια αυξημένα μέτρα θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μοριακό τεστ κάθε 15 ημέρες.

Συνεχίζεται η λειτουργία του e-banking προκειμένου οι δημότες να μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς χωρίς να αναγκάζονται να πηγαίνουν στα γραφεία της επιχείρησης.

Τέλος στην είσοδο του κτιρίου θα υπάρχει άτομο το οποίο θα κάνει θερμομέτρηση σε όποιον εισέρχεται για οποιονδήποτε λόγο.

Η διοίκηση της επιχείρησης είναι αποφασισμένη για διασφαλίσει τα καλύτερα μέτρα για τους εργαζόμενούς της και ταυτόχρονα να μην υπάρξει οποιοδήποτε θέμα υγείας.

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Μαύρη Πέμπτη – Πού εντοπίστηκαν τα 3316 νέα κρούσματα – 50 νεκροί

Επόμενο Άρθρο

Ο Σύλλογος Εστίασης και Καφέ Μπαρ Πάργας σε τηλεδιάσκεψη με το ΜεΡΑ25

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...