Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 10:10

Απώλεια βαθμών για τρίτο παιχνίδι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα (video-pics)

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες,  ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνεχίζει να χάνει βαθμούς μετά και την ισοπαλία επί του Οδυσσέα Νυδρίου το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ με τελικό σκορ 2-2.

Η ομάδα του Χρήστου Παπαζώη κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα τέρματα για να προηγηθεί με 2-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Γαζή.

Πιο συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό ο ΠΑΣ Πρέβεζα κέρδισε πέναλτι μετά το χέρι του Ζορμπαλά, με τον Βασίλης Τριάντο να ευστοχεί από τα 11 μέτρα ανοίγοντας το σκορ.

Στο 13ο λεπτό ήρθε η σειρά του Κορεντίν να βρει δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΠΑΣ, μετά την εξαιρετική πάσα του Χρήστου Σκαμνέλου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πρέβεζας πίεζε για έναν τρίτο τέρμα κάτι που δεν κατάφερε, ενώ ο Οδυσσέας και πάλι στις καθυστερήσεις με τον Πετρόπουλο αυτή την φορά, ισοφάρισε σε 2-2, ‘’τσιμπώντας’’ τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ. – ΛΑΖΑΡΗΣ Γ.

ΠΑΣ Πρέβεζα: Παναγιωτίδης, Ξένος, Τουλκερίδης, Μπαλής (45′ Μπαρντάι), Μπατουδάκης (67′ Στεμπάρι), Τριάντος, Γεωργαλής (58′ Πανταζής), Τσόκας, Σεργής (82′ Γεωργουσόπουλος), Σκαμνέλος, Johansen.

Οδυσσέας Νυδριού: Πολίτης, Γαζής Π (71′ Τόντι) , Καββαδάς, Ζορμπαλάς (83′ Πετρόπουλος), Ρεκατσίνας, Λάζαρης (71’Θειακός) , Rrapaj, Νάνος (38′ Sula), Γαζής Ε., Σταύρου, Καρέλης.

Προηγούμενο Άρθρο

Με το δεξί και στον δεύτερο γύρο ο Φιλαθλητικός – Νέα νίκη στην Αλεξανδρούπολη

Επόμενο Άρθρο

Η καλύτερη έναρξη καρναβαλιού όλων των εποχών – Χιλιάδες άνθρωποι στην μικρή πλατεία Ανδρούτσου (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...