Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:25

Από τον Κωνσταντίνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη – 34 χρόνια μετά

Ο νομός Πρέβεζας και συγκεκριμένα η Πάργα καλωσόρισε την Δευτέρα τον έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εν όψει και των Εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς όπως είναι η Πάργα, έκανε τον έλληνα Πρωθυπουργό να την διαφημίσει στο κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο του κόσμου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του CNN στο λιμανάκι λίγα λεπτά πριν απευθυνθεί  στους παρευρισκόμενους που είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να τον ακούσουν.

Μπορεί να υπήρξαν έντονες αντιδράσεις γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την Πάργα και όχι την Πρέβεζα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που προήλθαν από το γραφείο του Πρωθυπουργό, αυτό έγινε για συμβολικούς κυρίως λόγους, αφού οι γονείς του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχαν επισκεφθεί προεκλογικά και συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου του 1989 την Πάργα όπως και η μητέρα του Μαρίκα Μητσοτάκη.

Έτσι 34 χρόνια μετά… ένας Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέπτεται την Πάργα.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χρόνια να επισκεφθεί το ‘’νησί’’ της Ηπείρου και έδειξε ιδιαίτερα ενδιαφέρον από τις αλλαγές που είδε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της πορείας του στην παραλία της Πάργας σταμάτησε πολλές φορές είτε για να συνομιλήσει με τουρίστες είτε για να φωτογραφηθεί με μικρά παιδιά.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Ζητείται άτομο για κουζίνα – Μόνιμη απασχόληση

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Ζητείται μπουφετζής για μόνιμη εργασία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...