Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 14:38

Από τις Εθνικές εκλογές, υποψήφια για την περιφέρεια η Μαρία Χήτα με τον Στέφανο Ζούμπα

Η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στις Εθνικές εκλογές του 2023, Μαρία Χήτα, θα δώσει μια ακόμη εκλογική μάχη αυτή την φορά ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό ”ΉΠΕΙΡΟΣ ¨ΟΛΟΝ” και επικεφαλής τον Στέφανο Ζούμπα.
Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook:
”Μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη και η πρόσκληση εκ νέου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και του Στέφανος Ζούμπας για την συμβολή μου στον αγώνα για την αλλαγή, για την πρόοδο και ανάπτυξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και ειδικότερα του ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, με τον συνδυασμό ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ “Για την Ήπειρο όλων”.
Τα προβλήματα του Νομού Πρέβεζας και τις προτάσεις μας για την επίλυση τους, είχαμε προβάλει και θέσει και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.
Η ΗΠΕΙΡΟΣ απαιτεί πρόοδο, αλλαγή, ανανέωση και ισότιμη ανάπτυξη για όλους τους νομούς.
Τα προβλήματα παρά πολλά και επιβάλλεται να συμμετέχουμε όλοι για την επίλυση τους, με μια νέα δυναμική, μια νέα ομάδα, με όρεξη, με προτάσεις, με διαφάνεια, με αποτέλεσμα
Όλοι μαζί για την Ήπειρο όλων των πολιτών.”
Η Μαρία Χήτα έχοντας ήδη τις πρώτες επαφές με πολίτες του νομού λόγω των Εθνικών εκλογών, ως γνήσιο μέλος-στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει και ενισχύει τις όποιες προσπάθειες γίνονται.
Προηγούμενο Άρθρο

Προκάτ εκκλησία θα τοποθετήσουν Δήμος και Π.Ε Πρέβεζας στη Σαρακατσάνικη Στάνη στα Φλάμπουρα

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη ο Τάκης Παππάς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...