Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 10:47

Από σύμβουλος του αείμνηστου Κάρολου Παπούλια υποψήφιος με την ”Ανάπτυξη Τώρα”

Οι υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Πρεβεζάνων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 βρίσκονται στην ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων τους, παρουσιάζοντας όλοι μια μεγάλη ανανέωσε σε πρόσωπα.

Η ”Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής τον Γιώργο Νίτσα παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες τον Σταμάτη Καρακάση ως υποψήφιο για τον τοπικό συμβούλιο της Πρέβεζας.

Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, υπηρετεί στο τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας και επί 30 συναπτά έτη είναι διατεταγμένος στην πάταξη του κοινού εγκλήματος και της προστασίας των πολιτών.

Ο ίδιος διακρίθηκε για τις υπηρεσίες του με ηθικές αμοιβές, επαίνους και πάνω απ΄ όλα με την εκτίμηση χιλιάδων πολιτών.

Ο Σταμάτης Καρακάσης υπήρξε για πάνω από 15 χρόνια σύμβουλος, συνεργάτης και προσωπικός φρουρός του αείμνηστου βουλευτή και μετέπειτα Προέδρους της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος θα συνεισφέρει τα μέγιστα στον σχεδιασμό των πολιτικών του προγράμματος της “Ανάπτυξης Τώρα” σχετικά με την ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Πρέβεζας, θέμα που έχει απασχολήσει και το δημοτικό συμβούλιο. Στις προτεραιότητες εξάλλου της πολιτικής αλλαγής στο Δήμο Πρέβεζας είναι στην Πρέβεζα και στις τοπικές κοινότητες να μπορούν οι δημότες μας να νιώθουν ασφαλείς.

Προηγούμενο Άρθρο

Φοροέλεγχοι: Στο καλοκαιρινό «μενού» συνεστιάσεις – εκδηλώσεις και ηλεκτρονικές πωλήσεις

Επόμενο Άρθρο

CITY FOOD TRUCK FESTIVAL – Η γαστρονομία σε τέσσερεις τροχούς έρχεται στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...