Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 4:35

Από πότε δήμαρχος ”ψάχνει” υπηρεσιακούς παράγοντες να παραβρεθούν σε δημοτικό συμβούλιο;;; (video)

Αυτό που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο παρωδία το μεσημέρι της Τετάρτης, ίσως να μην έχει και προηγούμενο στα Ελληνικά χρονικά, αφού σύμφωνα με τα όσα είπε δημόσια ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ”έψαχνα να την βρω και δεν το κατάφερα”, εννοώντας την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, προκειμένου να παραβρεθεί στην συνεδρίαση και να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις σε θέματα που είναι στην αρμοδιότητά της.

Το να ψάχνει ένας πολιτικός προϊστάμενος μία υπεύθυνη τμήματος ή δημoτικής υπηρεσίας και να μην είναι εφικτό για ένα θέμα που αφορά ολόκληρη την κοινωνία της Πρέβεζας και έχει να κάνει με το δημόσιο αγαθό όπως αυτό του νερού, αλλά και τη δημόσια υγεία πραγματικά είναι πέρα έως πέρα εξωπραγματικό.

Αν αληθεύουν τα όσα είπε ο δήμαρχος Πρέβεζας, ότι έψαχνε την αναπληρώτρια γενική διευθύντρια και δεν την έβρισκε, αυτό είναι κάτι που μόνο η ίδια θα μπορούσε να δώσει απάντηση, αν ισχύει ή όχι.

Δεν γίνεται η ίδια να δίνει στην δημοσιότητα θέματα σοβαρά που αφορούν την δημόσια υγεία, μετά τις τελευταίες μετρήσεις ποιότητας νερού σε κοινότητες του δήμου Πρέβεζας, από τις οποίες σε 11 Κοινότητες να κριθεί ακατάλληλο το νερό και η ίδια να είναι απούσα από την συνεδρίαση.

Δείτε τα όσα είπε ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος κατά την συνεδρίαση:

Προηγούμενο Άρθρο

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Γ. Δαρδαμάνη και Β. Ροπόκη (video)

Επόμενο Άρθρο

Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης την Κυριακή 18 Ιουνίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...