Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:21

Από καφέ σε καφέ η περιοδεία Κυριάκου στην Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία και συναντήσεις άνευ ουσίας;;;

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο που αποσκοπεί τελικά;

Σε μία απλή εθιμοτυπική επίσκεψη ή σε κάτι πολύ μεγαλύτερο που γνωρίζουν μόνο όσοι είναι στο στενό κύκλο του πρωθυπουργού;

Την Τετάρτη με μία λιτή ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο ανακοινώνονταν η ματαίωση της επίσκεψης λόγω των πυρκαγιών στην Αττική.

Με μία επίσης λιτή ανακοίνωση πάλι από το πρωθυπουργικό γραφείο ανακοινώθηκε η επίσκεψή του σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο.

Αν δει κανείς την ανακοίνωση θα καταλάβει ότι η επίσκεψή του είναι απλά εθιμοτυπική, χωρίς ανακοινώσεις έργων ή δεσμεύσεων.

Πληροφορίες κάνουν λόγω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει από πρώτο χέρι την αγανάκτηση των πολιτών για έργα που περιμένουν χρόνια, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η παραμικρή αναφορά.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη της Ν.Δ έλεγαν στο γραφείο του πρωθυπουργού να μην γίνει τώρα αυτή η επίσκεψη, αλλά λίγο αργότερα γιατί το κλίμα δεν είναι και το ιδανικό για τον ίδιο τον πρωθυπουργό και πώς θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις απέναντι στον ίδιο και μάλιστα on camera, αφού τον συνοδεύουν πολλά τηλεοπτικά κανάλια σε κάθε του περιοδεία.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι επικοινωνίας εκτιμώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις έκριναν και μετάφεραν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως η επίσκεψη θα πρέπει να γίνει για πολλούς λόγους τώρα.

Τους λόγους μόνοι οι ίδιοι γνωρίζουν, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Πάντως ορισμένοι λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έρθει καλά διαβασμένος για σημαντικά και μεγάλα θέματα, που τους τελευταίους μήνες κυριαρχούν στις τοπικές κοινωνίες.

Όπως για παράδειγμα στην Πρέβεζα 3 είναι τα σημαντικά θέματα, το νοσοκομείο, οι οδικοί άξονες, και φυσικά το Πανεπιστημιακό τμήμα.

Βέβαια μην περιμένει κανείς ότι ο πρωθυπουργός θα έρθει στην Πρέβεζα ως μάγος με τα δώρα και απλά θα αρχίσει να ανακοινώνει και να κάνει εξαγγελίες.

Πάντως δεν θα έρθει με άδεια χέρια… έστω και κάτι θα φέρει μαζί του, το τι θα το μάθουμε σύντομα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και των κομμάτων της αντιπολίτευσης λένε ότι ο πρωθυπουργός έρχεται για καφεδάκια σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσοι και η ομάδα των συμβούλων του είναι έτοιμοι για όλα.

Όπως και να έχει πάντως δεν βλέπεις καθημερινά στην περιοχή Έλληνα πρωθυπουργό.

Κοντός ψαλμός… και τα νεότερα μετά το πέρας της επίσκεψης.

Υ.Γ και για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του άρθρου, ο πρωθυπουργός θα πιει καφέ σε Βόνιτσα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Γιάννης Βασιλειάδης


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Paraga Seaside Café Bar & Restaurant: Ζητούνται άτομα για λάντζα – Άμεση πρόσληψη

Επόμενο Άρθρο

Παραδόθηκε η παράκαμψη της Αμφιλοχίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...