Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 18:37

Απόντες οι υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΥΑΠ από το δημοτικό συμβούλιο και αναβολή στο θέμα

Ένα φλέγον θέμα για ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας που έχει να κάνει με την γενική λειτουργία της ΔΕΥΑ Πρέβεζας και τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και όμως το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης και μάλιστα μες το μεσημέρι, αποδείχθηκε σε ”φιάσκο”.

Ο λόγος από τη μία ήταν η απουσία των υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑΠ (αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας, της διευθύντριας των τεχνικών υπηρεσιών), και από τη άλλη η λάθος διατύπωση της πρόσκλησης του δημοτικού συμβουλίου.

Είναι αδιανόητο για θέμα που άπτονταν άμεσα στα καθήκοντα της (αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας), να μην παραβρεθεί στην συνεδρίαση, με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκο να δηλώνει προς το σώμα ότι: ”προσπάθησα να την βρω και δεν το κατάφερα”.

Το Θέμα πήρε αναβολή για την Δευτέρα με ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ η αίθουσα που ορίστηκε για να γίνει το δημοτικό συμβούλιο είναι το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου ”ΟΑΣΗ”.

Στο τέλος της συνεδρίασης της Τετάρτης ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Δαρδαμάνης ζήτησε από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να υπογράψουν απόφαση στην οποία το σώμα να απαιτεί την παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, αφού όπως είπε: ”δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε κανέναν να έρθει στην συνεδρίαση”.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Φιλιππιάδα την Παρασκευή το πρωΐ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επόμενο Άρθρο

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Γ. Δαρδαμάνη και Β. Ροπόκη (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...