Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 8:40

Αποχωρεί από τα διοικητικά του ΠΑΣ Πρέβεζα μετά από 3 χρόνια ο Ντίνος Τσόκος

Ένας από τους ανθρώπους που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο από την ομάδα όσο και από τους φιλάθλους του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Ντίνος Τσόκος με μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ δήλωσε ότι αποχωρεί από τα διοικητικά του συλλόγου έπειτα από 3 χρόνια.

Ο Ντίνος Τσόκος στον σύλλογο της Πρέβεζας, πέρασε από τις θέσεις του αντιπροέδρου, αλλά και του Γενικού αρχηγού και υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του συλλόγου με όλες τους τις δυνάμεις, εντός και εκτός γηπέδων.

Δείτε την ανάρτησή του Ντίνου Τσόκου:

”Έντονο ενδιαφέρον για το τι θα απογίνει η ομάδα του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ την νέα σεζόν παρατηρώ διαδικτυακά από αρκετό κόσμο.

Αρκετές συζητήσεις γίνονται και σε ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης μας.

Αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο για το μέλλον της ομάδας μας και για όσους αγαπάνε και νοιάζονται αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.

Θα σας παρακαλέσω όμως…

Μην μείνετε μόνο στα λόγια και αυτή την φορά, μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις ή να στοχοποιησετε ανθρώπους που αφιέρωσαν χρόνο από την ζωή τους για να υπάρχει αυτή η ομάδα στο γήπεδο.

Βγείτε μπροστά όπως βγήκαν αρκετοί, κάποιοι έφυγαν πετυχημένοι κάποιοι αποτυχημένοι, σημασία όμως έχει ότι πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό.

Εγώ προσωπικά πήρα την απόφαση να μην ενασχοληθω διοικητικά με την ομάδα για την νέα σεζόν. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα για 3 χρόνια την ομάδα αυτή, ως παράγοντας, ακόμα και αν το αποτέλεσμα σε αυτές τις χρονιές δεν ήταν το επιθυμητό. Ήμουν εκεί για την ομάδα μου, θεωρώ πως την εκπροσώπησα με πολύ αγάπη και αν στενοχώρησα ορισμένους “αντιπάλους” ποδοσφαιρικά πάντα δεν είχα την πρόθεση να το κάνω, το έκανα από υπερβάλλοντα ζήλο για τα συμφέροντα της ομάδας μου. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου αρχικά τον πρόεδρο της ομάδας, τον Ρεκατσινα Σπύρο για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα χρόνια αυτά,όλους τους παράγοντες και τα μέλη της διοίκησης στα 3 χρόνια αυτά και όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, ο καθένας τους θα έχει πάντα κάτι να μου θυμίζει από τον χαρακτήρα του, άλλωστε περισσότερο χρόνο περνούσα μαζί τους στο γήπεδο καθημερινά πάρα με την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους.Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους προπονητές που συνεργάστηκα κατά σειρά από την στιγμή που μπήκα στην διοίκηση της ομάδας,Μπεκα Άγγελο,Ζήση Κωνσταντίνο, Παπαζώη Χρήστο, Καραμουτσιο Παναγιώτη και Γεωργαλη Απόστολο, όπως και στον αγαπητό σε όλους μας,φροντιστή της ομάδας μας που μας ανεχτηκε όλα αυτά τα χρόνια, Λιτο Σπύρο.

Και για το τέλος να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες της ομάδα αυτής, που όλα αυτά τα χρόνια συνεισφέρουν στην ομάδα ακόμα και όταν δεν είναι στην διοίκηση, με τις υπηρεσίες τους και την προσωπική τους δουλειά, τους Αμάραντο Τάσο και Αμάραντο Κώστα που αφιερώνουν πολύ χρόνο για τις θεραπείες της ομάδας αφιλοκερδώς πάντα και ο Αμάραντος Τάσος και από το πόστο του γιατρού αγώνα για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Μην ξεχάσω κλείνοντας να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους χορηγούς της ομάδας μας που μας στήριξαν οικονομικά αυτά τα δύσκολα χρόνια συνεισφεροντας, και τον φίλαθλο κόσμο της Πρέβεζας που μας τιμησε με την παρουσία του στο γήπεδο σε εντός και εκτός έδρας αγώνες υποστηριζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστων μας.!!!

Ευχαριστώ πολύ και τα τοπικά ΜΜΕ για την συνεργασία που είχαν με την ομάδα μας και για την ανάδειξη – προβολή της, στους τοίχους των σελίδων τους, τους είμαστε υπόχρεοι…!!

Τρίτη 20 Ιουνίου και ώρα 19:30 ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ομάδας μας του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ στην αίθουσα του εργατικού κέντρου.

Μία φορά ΠΑΣ για πάντα ΠΑΣ!!!

Forza Pas Preveza”

Προηγούμενο Άρθρο

Σύσκεψη επαγγελματικών φορέων στο Επιμελητήριο Πρέβεζας παρουσία του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κου Άκη Μπαφα

Επόμενο Άρθρο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αντώνη Μπέζα για το Δήμο Ηγουμενίτσας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...