Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 5:05

Αποστολή Τρίπολη – Señor: Ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο που σε εντυπωσιάζει με τους χώρους, αλλά και την απίστευτη κουζίνα

Βρεθήκαμε στην Τρίπολη για επαγγελματικούς λόγους, ενώ στην συνέχεια αποφασίσαμε να βρούμε έναν χώρο για να γευματήσουμε.

Στον δρόμο μας ένα κατάστημα με το όνομά του να είναι ”SENOR”. Εξωτερικά μια μικρή πρόσοψη η οποία δεν έδειχνε και πολλά πράγματα, ίσως να ήταν και αυτό που να ήθελες οι ιδιοκτήτες του, ωστόσο το εσωτερικό του είναι αυτό που εντυπωσιάζει και σίγουρα θα σε κάνει να το ξαναεπισκεφτείς.

Ένας απόλυτα ζεστός πολυχώρος, όπου μπορείς να γευματίσεις, να πιείς τον καφέ σου ή ακόμη και το ποτό σου, αφού το SENOR είναι διώροφο κτίριο με πολλούς χώρους.

Μοντέρνο στην διακόσμηση και πολύ ψαγμένο γενικότερα με αποκορύφωμα την εξαιρετική κουζίνα του που σίγουρα θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού είναι για όλα τα γούστα.

Το SENOR έχει κερδίσει το στοίχημα και φυσικά το κοινό του που είναι όλων των ηλικιών, από το πρωΐ έως και αργά το βράδυ.

Άψογη εξυπηρέτηση με το προσωπικό με το χαμόγελο, τα καλύτερα υλικά και πρώτες ύλες στην κουζίνα, με τις γεύσεις του να σου δίνουν το ”πράσινο φως” να το επισκεφθείς ξανά και ξανά.

Με μενού που κινείται εξίσου “διάσπαρτα”, εδώ θα απολαύσεις ζυμαρικά και ριζότο, burgers, πίτσες και bao buns αλλά και μοσχαρίσιες μπουκίτσες, σνίτσελ και σκαλοπίνια ενώ της προσοχής σου δεν πρέπει να διαφύγουν επουδενί τα χειροποίητα γλυκά!

Πραγματικά ενθουσιαστήκαμε και σίγουρα θα το επισκεφτούμε ξανά.

Διεύθυνση: Νεομάρτυρος Δημητρίου 7

Είδος κουζίνας: Ελληνική, Μεσογειακή

Signature Πιάτα: Νιόκι με σολομό, Μοσχαρίσιες μπουκίτσες

Εύρος Τιμών: 15€-25€

Facebook page μαγαζιού: https://www.facebook.com/

Προηγούμενο Άρθρο

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τις κορασίδες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Επόμενο Άρθρο

Χορευτικά τμήματα και η παραδοσιακή χορωδία του δήμου Πρέβεζας – Μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση το Σάββατο στο «Άτριο»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...