Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 22:36

Αποστολή Ιωαννίνων – Τα εύσημα κορυφαίων υπουργών πήρε το Επιμελητήριο Πρέβεζας (video)

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας από το 2019 έχει αλλάξει εποχή και την εικόνα του προς τα κέντρα εξουσίας, αφού η μεθοδική δουλειά, οι προτάσεις και η αξιοποίηση πόρων, φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης και η ομάδα του έχουν κάνει το καλύτερο για τους επαγγελματίες του νομού και αυτό το αναγνωρίζουν όχι μόνο οι επιχειρηματίες, αλλά και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης.

Κατά την διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ιωάννινα, τον οποίο συνόδευαν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, το Επιμελητήριο Πρέβεζας έγινε το σημείο αναφοράς, όχι από έναν, αλλά από τρεις υπουργούς.

Στην σύσκεψη που έγινε παρουσία του πρωθυπουργού στο ξενοδοχείο Du Lac, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνος Σκρέκας, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη μίλησαν με πολύ κολακευτικά λόγια τόσο για το Επιμελητήριο Πρέβεζας όσο και για τον πρόεδρό του Γιάννη Μπούρη.

Ο Γιάννης Μπούρης μιλώντας στο onprevezanews.gr αρκέστηκε να πει: ”Το Επιμελητήριο πρωτοπορεί και θα συνεχίσει να το κάνει σε όλους τους τομείς, προς όφελος των μελών-επιχειρηματιών, αλλά και προς όφελος ολόκληρου του νομού. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που το μόνο που κάνουμε είναι να αναδυκνύουμε προβλήματα και να βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλα τα μέλη μας να ενταχθούν σε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα, προσφέροντάς τους την όποια βοήθεία μπορούμε. Η δουλειά μας είναι να κάνουμε γνωστό στην Ελλάδα ότι ένα μικρό Επιμελητηρίο όπως αυτό της Πρέβεζας με την σωστή οργάνωση μπορεί να κάνει πολλά πράγματα…”

Προηγούμενο Άρθρο

Αποστολή Ιωάννινα – Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης από τα Γιάννενα: Θεωρώ την αυτοδυναμία όχι κομματική σκοπιμότητα αλλά εθνική αναγκαιότητα (video -Pics)

Επόμενο Άρθρο

Υπομνήματα με κρίσιμα θέματα για το Δήμο Πρέβεζας παρέδωσε στην κυβερνητική αντιπροσωπεία ο Γιώργος Νίτσας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...