Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 2:36

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση η 84χρονη

Μάχη για να κρατήσουν την 84χρονη δίνουν οι γιατροί της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον 40χρονο Πακιστανό φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onprevezanews.gr η άτυχη ηλικιωμένη έχει σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς και στους πάνω σπονδύλους Α1 και Α2.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ως μοναδικό στόχο του να την σκοτώσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘’όποιος έκανε αυτή την πράξη ήθελα μόνο ένα πράγμα να γίνει. Να την σκοτώσει.’’ Για να συνεχίσουν: ‘’ νόμιζε ότι φεύγοντας από το σημείο ότι η ηλικιωμένη είχε ‘’φύγει’’.

Σκληρές κουβέντες, αλλά είναι η πραγματικότητα, η οποία δείχνει πόσο βάναυσα χτυπήθηκε η άτυχη ηλικιωμένη, όπου τώρα πραγματικά δίνει μάχη για την ίδια της τη ζωή.

Να θυμίσουμε ότι η 84χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη και σε κωματώδη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

”Είχαμε ερωτική σχέση – Ήμουν πιωμένος δεν κατάλαβα τίποτα”

Ο ίδιος ο φερόμενος ως δράστης κατά την ανάκριση δήλωσε ότι είχε ερωτική σχέση με την 84χρονη ηλικιωμένη, ενώ ερωτηθείς γιατί την χτύπησε η απάντησή του ήταν: ΄΄ήμουν πιωμένος δεν κατάλαβα τίποτα”.

Απολογείται την Τετάρτη παρουσία δικηγόρου

Ο 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, θα βρεθεί στο γραφείο του εισαγγελέα Πρέβεζας την Τετάρτη, παρουσία του δικηγόρου που του ορίστηκε Γιώργου Γιαννακού, καθώς κανένας δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπεράσπισή του.

Δείτε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του onprevezanews.gr

Φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο Άρθρο

Σε κρίσιμη κατάσταση η 84χρονη μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό (φωτογραφίες – βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της 84χρονης – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 40χρονου Πακιστανού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...