Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 0:05

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Κώστας Μήτσης: Διασκευή του τραγουδιού Κοντούλα βλάχα… της καραντίνας

Ο γνωστός τραγουδιστής της παραδοσιακής μας μουσικής και Πρεβεζάνος Κώστας Μήτσης, πραγματοποίησε μία prive παρουσίαση της διασκευής του πολύ γνωστού τραγουδιού ‘’Κοντούλα βλάχα’’ με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Συνεργάστηκε με τον γνωστό στιχουργό Νεκτάριο Τυράκη (στιχουργός του Shake it – Σάκης Ρουβάς), ο οποίος άλλαξε τους στίχους μετατρέποντας το γνωστό τραγούδι σε ‘’Κοντούλα βλάχα της καραντίνας’’.

Ο Κώστας Μήτσης μιλώντας αποκλειστικά στο onprevezanews.gr είπε: ”Η ιδέα ήταν δική μου. Έτσι πρότεινα στον Νεκτάριο να αλλάξει τους στίχους και να πάμε στο νόημα της εποχής και με την ευκαιρία των νέων οδηγιών της κυβέρνησης για να μένουμε ασφαλείς’’.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Κώστας Μήτσης μαζί με τους μουσικούς. Αντώνη Κακούρη (κλαρίνο) Γιώργο Κώτσικα (βιολί),  Γιώργο Σάρρο (λαούτο) και  Νίκο Κατσαρό (ντέφι), ανέβηκαν στον Λυκαβηττό και υπό τις οδηγίες του εικονολήπτη  Θανάση Τσουπέη, πραγματοποίησαν ένα εκπληκτικό βίντεο.

‘’Αλλάξαμε τους πρωτότυπους στίχους και τους προσαρμόσαμε στη σημερινή κατάσταση’’ δήλωσε ο Κώστας Μήτσης, ευχόμενος καλή ακρόαση σε όλους μας.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Άλλη μια πρωτιά για το δημοτικό σχολείο Ανθούσας

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει για τη λειτουργία υπηρεσιών και δημοτικών χώρων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...