Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 10:02

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κατερίνα Αραβανή δίνει την δική της απάντηση στους επικριτές της…

Η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας κα. Κατερίνα Αραβανή, μίλησε αποκλειστικά στο onprevezanews.gr και απαντάει σε όλους τους επικριτές της.

”Είμαι στο Νοσοκομείο Πρέβεζας πολλά χρόνια. Ξεκίνησα επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκομαι στην θέση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ενώ με την αλλαγή της κυβέρνησης παρέμεινα σε αυτή την θέση. Έπειτα από την τοποθέτηση του νέου διοικητή του κ. Σκανδάλη σε συνάντηση που είχα μαζί του, του έθεσα την παραίτηση μου στην διάθεσή του, ο ίδιος ωστόσο μου είπε ότι δεν έχει κανένα θέμα να παραμείνω στο ίδιο πόστο, γιατί δεν εξετάζει κομματικές ταυτότητες, αλλά την δουλειά. Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Πως γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινάω να συνεχίζω επί Ν.Δ και να με κατηγορούν; Δεν εργάζομαι με κομματικές ταυτότητες΄΄ είπε χαρακτηριστικά η κα. Αραβανή.

Πριν από λίγε ημέρες ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου κατήγγειλε την κα Αραβανή και με την επιστολή που έστειλε στα Μ.Μ.Ε χαρακτήρισε ”αντιδημοκρατικό κατήφορο” την συμπεριφορά της ίδιας σε ενέργειες απέναντι σε συναδέλφους της. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

”Κάποιοι χρησιμοποιούν τις κομματικές τους ταυτότητες”

Η Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας μιλώντας στην κάμερα του onprevezanews.gr απάντησε σε όλους εκείνους που την κατηγορούν, και μιλάει για ”κομματικές ταυτότητες” που χρησιμοποιούν κάποιοι, προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στην λειτουργία του Νοσοκομείου.

”Το πρόβλημα του συλλόγου μαζί μου ξεκίνησε από όταν η Τζίμα πρόεδρος του συλλόγου, καθαιρέθηκε από προϊσταμένη των εξωτερικών ιατρείων. Από εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο διοικητής πριν προβεί στις ”καθαιρέσεις” που έγιναν, έκανε μία σωστή διαδικασία (μοριοδοτήσεις, συνεντεύξεις). Ο σύλλογος τότε δεν βγήκε να καταγγείλει την διαδικασία, γιατί προφανώς ήθελαν να κρατήσουν τις θέσεις τους. Όλοι λοιπόν πέρασαν από τις κρίσεις και τοποθετήθηκαν νέοι ή και παρέμειναν ορισμένοι στις θέσεις τους.” δήλωσε η κα Αραβανή.

”Είμαι και εγώ μέλος του συλλόγου και με θητεία ως γραμματέας επί σειρά ετών”

”Η δημόσια διοίκηση θα πρέπει να λειτουργεί με το πως πρέπει για να είναι πιο αποτελεσματικός ο οργανισμός και όχι πιο αποτελεσματικά τα συμφέροντα των εργαζομένων. Βεβαίως λαμβάνουμε πάντα την γνώμη και την άποψη των εργαζομένων. Άλλωστε όλοι εργαζόμενοι είμαστε και έχουμε και άποψη και γνώμη. Από εκεί και πέρα άλλοι αποφασίζουν για κάποια πράγματα”.

 

”Η πρόεδρος του συλλόγου όσο ήταν προϊσταμένη στο τμήμα της είχε προβεί σε ορισμένες απαράδεκτες ενέργειες”

”Όσο η κ. Τζίμα ήταν προϊσταμένη στο τμήμα της είχε προβεί σε ορισμένες απαράδεκτες ενέργειες, όπως υλικό covid-19 που είχε έρθει από την Περιφέρεια Ηπείρου προς ενίσχυση του Νοσοκομείου το είχε αποκρύψει στο τμήμα της και επί 8 ώρες ψάχναμε να βρούμε που είναι αυτό το υλικό” κατήγγειλε η κα Αραβανή.

Η Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας μίλησε ακόμη για την κατάσταση του Νοσοκομείου, για την Πανδημία του Κορονοϊού, καθώς επίσης και για τους 4 ασθενείς covid-19 που ήρθαν από τα Ιωάννινα στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”δεν έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε τους ασθενείς που θα νοσηλευτούν στο Νοσοκομείο μας”.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη:

 

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Τ.Ε Πρέβεζας του ΚΚΕ: Μνημείο αυταρχισμού η απαγόρευση των συναθροίσεων – Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα θα την ακυρώσει στην πράξη

Επόμενο Άρθρο

Στην συχνότητα της ΕΡΤ 3 ο Αμβρακικός Κόλπος (VIDEO)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...