Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 6:18

Απλήρωτοι για 5ο μήνα οι 25 επικουρικοί του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Οι 25 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας που είχαν προσληφθεί ως Επικουρικοί τον Ιούνιο μέσω μορίων του ΑΣΕΠ, παραμένουν απλήρωτοι για 5ο μήνα και κανείς υπεύθυνος δεν τους έχει δώσει μία απάντηση για το οπότε θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Οι περισσότεροι έχουν οικογένειες και παιδιά και αδυνατούν να τα ζήσουν, αφού εργάζεται μόνο ο ένας από το ζευγάρι, κάτι που έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας όλους τους εργαζόμενους.

Οι ίδιοι ωστόσο συνεχίζουν να εργάζονται στο Νοσοκομείο κανονικά κάνοντας τα ωράρια τους, δουλεύοντας ακόμη και Σαββατοκύριακα.

”Ντρεπόμαστε που είμαστε σε αυτή την θέση. Δουλεύουμε και δεν πληρωνόμαστε. Επιστρέφουμε σπίτι και η κατσαρόλα είναι άδεια. Ζούμε με δανεικά από συγγενείς και φίλους” δηλώνουν στο onprevezanews.gr, εργαζόμενοι σε αυτό το ιδιαίτερο καθεστώς όπως αυτό του Επικουρικού, με το μέλλον τους να είναι αβέβαιο.

Οι ίδιοι ζητούν από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να τους δοθεί μία απάντηση, που τους έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα ορισμένοι δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν και να φύγουν, βρίσκοντας άλλες δουλειές από τις οποίες θα πληρώνονται και θα ταϊζουν τις οικογένειές τους.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα βρεθεί μία λύση και θα τους δοθούν όλα τα δεδουλευμένα τους…

 

Προηγούμενο Άρθρο

24ωρη απεργία για ντελίβερι και κούριερ

Επόμενο Άρθρο

Sky Express: Αλλαγές και ακυρώσεις πτήσεων για την Πέμπτη λόγω κινητοποιήσεων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...