Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 19:41

Απεγκλωβισμός νηπίου από δέντρο στο νηπιαγωγείο Μύτικα

Η συνδρομή της Π.Υ Πρέβεζας κρίθηκε αναγκαία για τον απεγκλωβισμό ενός νηπίου, του οποίου το πόδι σφήνωσε ανάμεσα από κορμούς δέντρων.

Πιο συγκεκριμένα και ενώ όλοι οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Μύτικα ήταν στο προαύλιο ένα νήπιο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους βρέθηκε με σφηνωμένο το ένα του πόδι ανάμεσα από κορμούς δέντρων, τα οποία υπάρχου εντός του σχολικού συγκροτήματος.

Στο σημείο έσπευσαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 6 άντρες με επικεφαλής τον διοικητή της Π.Υ Γιώργο Γκούμα, περιπολικό της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι άντρες της πυροσβεστικής χρησιμοποίησαν τον διαστολέα άνοιξαν τους κορμούς και απεγκλώβισαν τον μικρό που ήταν τρομαγμένος, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Οι πυροσβέστες παρέδωσαν τον μικρό στα χέρια της μητέρας του, όπου για προληπτικούς λόγους μετέφερε τον γιο της με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Το παρών από την πρώτη στιγμή έδωσαν στο Νηπιαγωγείο του Μύτικα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Μύτικα.

Για το περιστατικό ήδη έχουν ενημερωθεί ο εισαγγελέας Πρέβεζας, ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ο δήμος Πρέβεζας.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συλληπητήρια ανακοίνωση του Γ.Ν. Πρέβεζας για τον θάνατο του Δημητρίου Τσούτση

Επόμενο Άρθρο

Νέα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας – Πληροφορίες για την έκτακτη ενίσχυση των ευάλωτων καταναλωτών και πολύτεκνους

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...