Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 12:25

Απίστευτο: Ασφαλτοστρώνουν δρόμο στην Φιλιππιάδα και κολώνα της ΔΕΗ

Έχουμε δει πολλές φορές ευτράπελα, κακοτεχνίες και διάφορα άλλα σε έργα που εκτελούνται.

Αυτό όμως που γίνεται στην Φιλιππιάδα μέσα σε ελάχιστα λεπτά της ώρας έχει γίνει viral με τους κατοίκους από την μία να γελούν και από την άλλη να κάνουν τον σταυρό τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Ζηρού προχώρησε σε έργα αποκατάστασης δρόμων εντός της Φιλιππιάδας με ασφαλτοστρώσεις και άλλα, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Ο ανάδοχος εργολάβος ξεκίνησε το έργο, αλλά αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν η μετατόπιση κολώνας ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται στην μέση του δρόμου.

Αλλά αυτό λίγο ενδιαφέρει, έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη και χρονοτριβές σύμφωνα με τα όσα μας μετέφεραν κάτοικοι της περιοχής, προχώρησαν γρήγορα σε ασφαλτόστρωση με την κολώνα της ΔΕΗ να στέκει όρθια μέσα στη μέση.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι η οδός Τζαβέλλα, ένα πολυσύχναστο σημείο, αφού είναι η έξοδος εκατοντάδων οχημάτων που έρχονται από τα Γιάννενα και όχι μόνο, μέσω της Ιονίας Οδού.

Κάτοικοι οι οποίοι μας έστειλαν και την φωτογραφία που δημοσιεύουμε μας είπαν ότι πρόκειται για μέγα τραγικό λάθος, αφού η κολώνα ήταν ”κίνδυνος θάνατος’ και πριν τα έργο, πόσο μάλλο τώρα.

Εκτός αν στις σκέψεις του δήμου είναι να μεγαλώσει και το πεζοδρόμιο ούτως ώστε να την γλιτώσει η κολώνα της ΔΕΗ.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα διανομή τροφίμων από το Δήμο Πάργας μέσω του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (TEBA/FED)

Επόμενο Άρθρο

Ετήσιος χορός των Σαρακατσαναίων Πρέβεζας την Παρασκευή 24 Μαρτίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...