Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 4:09

Απίστευτη ταλαιπωρία για ασθενείς στο Νοσοκομείο Πρέβεζας λόγω έλλειψης ορθοπεδικού

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για το Νοσοκομείο Πρέβεζας με τις ελλείψεις ιατρών σε βασικές ειδικότητες, όπως αυτή του Ορθοπεδικού να έχει φέρει σε απόγνωση πολλές φορές τους ασθενείς που περιμένουν ώρες να εξετασθούν αλλά μάταια.

Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες τόσο των παθολόγων, όσο και των χειρουργών σε περιστατικά ορθοπεδικά αυτό δεν μπορεί να κάνει ομαλή την κατάσταση στα εξωτερικά ιατρεία.

Μάλιστα οι γιατροί αναγκάζονται πολλές φορές να επικοινωνούν με φίλους τους γιατρούς ορθοπεδικούς, στέλνοντάς τους τις ακτινογραφίες και λοιπές εξετάσεις περιμένοντας να κάνουν διαγνώσεις διαδικτυακά, κάτι που κάνει τους ασθενείς να περιμένουν τις απαντήσεις πάρα πολλές ώρες.

Εξαγγελίες πολλές, προκηρύξεις ατελείωτες, ωστόσο κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για μόνιμες προσλήψεις ορθοπεδικών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Φιλότιμες προσπάθειες έχει κάνει πάρα πολλές φορές η διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να πείσει τους ορθοπεδικούς να συνεργαστούν, παρόλα αυτά μέχρι και σήμερα όλα τα παραπάνω έχουν πέσει στο κενό.

Έτσι οι ασθενείς αναγκάζονται να επισκέπτονται ιδιώτες ορθοπεδικούς σε Πρέβεζα, Άρτα και Ιωάννινα, προκειμένου να έχουν μια πλήρη ενημέρωση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αχέροντας ποταμός: Σέρβος χτυπήθηκε στο κεφάλι από αποκόλληση βράχου – Τραυματισμένος στα Γιάννενα

Επόμενο Άρθρο

VAGIA HAIR SALON: Για το παιδί, τον άντρα και την γυναίκα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...