Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 17:20

Ανυπότακτη Κίνηση: Ανυπόφορες οσμές βόθρου σε γειτονιές στα Καμαρινιώτικα Πρέβεζας

Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και μήνες και είναι εντονότερο στις περιοχές γύρω από το 6ο Δημοτικό (π.χ. οδός Θ. Χαβίνη) και κυρίως όταν φυσά.

Ιδιαιτέρως δυσάρεστη είναι η κατάσταση την καλοκαιρινή περίοδο.

Απολύτως φυσιολογική η ανησυχία των κατοίκων για τις επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής και στην υγεία τους. Δε φτάνει που στις γειτονιές αυτές το οδόστρωμα είναι ένα πανάσχημο τρισάθλιο επικίνδυνο σύνολο από μπαλώματα, δε φτάνει που οι – σε κακή κατάσταση- βρόμικοι κάδοι δεν επαρκούν για τα σκουπίδια, με αποτέλεσμα κάθε γειτονιά να έχει και τη δική της «χωματερή», δε φτάνει που για το πάρκο του πυροβολικού η λέξη «συντήρηση» είναι άγνωστη, δεν φτάνει που η παιδική χαρά σε αυτό μοιάζει με πολύ κακόγουστο αστείο, ήρθε να προστεθεί  και το πρόβλημα με τις οσμές βόθρου!

Η αλήθεια είναι πως, αν η Δημοτική αρχή της Πρέβεζας κυκλοφορούσε και στις γειτονιές αυτές (και όχι μόνο στο «αναπτυγμένο» τουριστικό τμήμα της πόλης), ίσως τότε να είχε εντοπίσει κάποια από τα προβλήματα…

Ως Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας ζητάμε να γίνει τώρα επιτόπιος έλεγχος από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ώστε να βρεθεί η αιτία της δυσοσμίας και να αντιμετωπιστεί άμεσα.

(επισήμανση: Η δυσοσμία δεν προέρχεται από τα σκουπίδια. Είναι «επιπρόσθετη» και θυμίζει βόθρο!)

Προηγούμενο Άρθρο

Έρχεται το Preveza Open 2023 στα Δημοτικά Γήπεδα Τένις 22 – 23 Ιουλίου

Επόμενο Άρθρο

Φορολογικές δηλώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής, μετάθεση για το τέλος Σεπτεμβρίου ζητάει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...