Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:46

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ”Η τρομοκρατία δεν θα περάσει”

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  Πρέβεζας καταγγέλλει την επιβολή προστίμων σε βάρος  μελών του ΠΑΜΕ  επειδή διακινούσαν υλικό ενημέρωσης για την απεργιακή  κινητοποίηση σήμερα 26 Νοέμβρη έξω από σούπερ μάρκετ της πόλης.

Η πρακτική της τρομοκρατίας των εργαζομένων η οποία αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας απαγόρευσης της πορείας του Πολυτεχνείου δεν θα περάσει. Όσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση, με πρόσχημα την πανδημία, να κάμψει την συνδικαλιστική και πολιτική δράση θα πάρει την απάντηση που της αξίζει από την εργατική τάξη.

Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την καταστολή γιατί τρέμει τη δύναμη της εργατικής  τάξης και για αυτό προσπαθεί να σταματήσει τους αγώνες της. Το προκάλυμμα καπνού της «προστασίας της δημόσιας υγείας» δεν πείθει κανέναν όταν βγαίνει από τα χείλη αυτών που άφησαν ανοχύρωτη την δημόσια υγεία.

Οι απαγορεύσεις και ο αυταρχισμός δεν μπορούν  να σταματήσουν τη δράση των  συνδικάτων  .  Η ενίσχυση της καταστολή αποδεικνύει την χρεοκοπία της κυβερνητικής  πολιτικής

Ο αγώνας για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας  δεν καταστέλλεται αλλά θα συνεχιστεί με την μαζική κοινή δράση όλων των μαχόμενων δυνάμεων ενάντια στην αντιλαϊκή  πολιτική της κυβέρνησης.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

τοπική   επιτροπή Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Τηλεδιάσκεψη για την εστίαση και τον τουρισμό της Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Τα τηλέφωνα που μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες του Δήμου Πρέβεζας για παροχή φροντίδας εν μέσω της πανδημίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...