Σάββατο, 11 Μαΐου 2024, 12:46

Ανοικτή επιστολή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Θανάση Ηλιόπουλου

Φίλες και Φίλοι,

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι αυτή την χρονική περίοδο, διερχόμαστε μία συγκυρία εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη από κάθε άποψη για τη χώρα μας, το έθνος μας, το λαό μας. Βρισκόμαστε σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από μία εντυπωσιακή ανατροπή παλιών δεδομένων.

Ζούμε σήμερα σε ένα περιβάλλον ρευστό και μεταβαλλόμενο ραγδαία, με επαναστατικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα, με βαθιές ανατροπές στις αξίες, τον τρόπο ζωής τη γνώση, τους θεσμούς και την κοινωνική οργάνωση. Η ανθρωπότητα βαδίζει σε μία νέα εποχή με νέες ελπίδες αλλά και ΠΟΛΛΟΥΣ φόβους.

Για την Ήπειρο και τον λαό μας, στην πολυπλοκότητα της σημερινής παγκόσμιας κατάστασης και με δεδομένα τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε το τρίπτυχο Αποκέντρωση – Περιφερειακή ισόρροπη Ανάπτυξη- Λαϊκή Συμμετοχή, πρέπει να αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς κάθε προγραμματισμού και κάθε προσπάθειας.

Είναι αναγκαία σήμερα η αμεσότερη και αποτελεσματικότερη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες και προοπτική για την ” Ήπειρο Όλον” για τη Ήπειρο όλων.

Εσύ έχεις τον λόγο…

Προηγούμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (1 Οκτωβρίου – 7 Οκτωβρίου 2023)

Επόμενο Άρθρο

Νέα Πορεία για τον Δήμο Ζηρού: Κλεισούρα, Παναγιά και Κερασώνας έστειλαν δυναμικό μήνυμα νίκης!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...