Ανοίγει τις πύλες της η 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας   «GASTRONOMY PREVEZA»

Ημερομηνία:

Ξεκινά την Παρασκευή 26 Ιουλίου και για τρεις ημέρες έως τις  28 Ιουλίου, η «3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας», που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ντόπιες επιχειρήσεις, με τα προϊόντα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τον τρόπο παραγωγής τους, αλλά και τα διατροφικά οφέλη τους.

Η «Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Γαστρονομίας», πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά από  το Επιμελητήριο Πρέβεζας, το οποίο επενδύει στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θεωρώντας ότι αποτελεί μια σημαντική δράση που προβάλλει τα προϊόντα της περιοχής, όχι μόνο στους κατοίκους της Πρέβεζας, αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής.

Με βασικό «συστατικό» την αγάπη για την Ελληνική κουζίνα και με έμφαση στην Πρεβεζάνικη γαστρονομία, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η έκθεση φιλοδοξεί να αναδείξει στο ευρύ κοινό, τον γευστικό πλούτο και τα προϊόντα που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Στη διάρκεια της Έκθεσης, γνωστοί σεφ, με δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα αναδείξουν με τις συνταγές τους τα προϊόντα της Πρεβεζάνικης γης. Συγκεκριμένα οι σεφ,
κ. Pasquale Lembo, και κ. Γιώργος Παλησίδης  μέσω της μαγειρικής τους τέχνης, θα συνθέσουν πιάτα βασισμένα σε προϊόντα του τόπου μας τα οποία θα προσφερθούν στους επισκέπτες.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις  7:00 το απόγευμα έως τις 12:00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 9:00 το βράδυ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η «ΘΥΣΙΑ» των Μπάμπη Τσόκα και Απόστολου Τάσση ταξιδεύει στη Σουηδία – Η ιστορία της Πρέβεζας περνά τα σύνορα (video)

Τρία χρόνια μετά την κινηματογραφική της διαδρομή στην Ελλάδα,...

«Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο» το Σάββατο στο Cine Κοκκινιά – Ένα κινηματογραφικό αριστούργημα με ελεύθερη είσοδο

Ένα από τα εμβληματικά έργα της κλασικής κινηματογραφικής εποχής...

Τζ. Βέρντι – Μάκβεθ – Ζωντανά από την Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου  στις 8:00μμΟι βραβευμένες ζωντανές μεταδόσεις της...

Πρέβεζα: Δράση αλληλεγγύης για την εξάλειψη της φτώχειας από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και την «Connect Ionian»

Ενημέρωση των πολιτών και συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών...